Libnet.ro
UNICEF

23:00

Trei persoane au fost ranite intr-un accident pe DN 1B, in Prahova

Adevărul Adevărul,
Trei persoane au fost ranite intr-un accident pe DN 1B, in Prahova

Trei persoane au fost ranite intr-un accident care s-a produs pe DN 1 B, la Bucov. in impact au fost implicate trei masini. continuă pe Adevărul

Bagdad: Cel putin 22 de persoane au murit si cateva zeci au fost ranite intr-o serie de atentate

Cel putin 22 de persoane au fost ucise, iar alte cateva zeci au fost ranite, luni, intr-o serie de explozii produse in Bagdad, potrivit unor surse citate de BBC News. in capitala Irakului au avut loc cel.

Doi politisti au murit intr-un accident rutier in Valcea

Doi politisti au murit intr-un accident rutier produs in judetul Valcea, iar alte doua persoane au fost ranite. Potriviti Gandul, autoturismul in care se aflau cei trei politisti a patruns pe contrasens.

Bacau: Trei persoane au fost arestate dupa ce au inselat un tanar cu 7.000 euro pentru a-i obtine un permis de conducere

Trei persoane din Bacau au fost arestate, luni, dupa ce ce au inselat cu 7. 000 de euro un barbat caruia i-au promis ca ii vor obtine un permis de conducere, care, ulterior, s-a stabilit ca era fals, relateaza.

Accident in Arges: Un sofer beat a ranit trei persoane.

Trei persoane au fost ranite grav, miercuri seara, dupa ce un sofer baut a intrat intr-o caruta nesemnalizata, pe DN 7C Transfagarasan, transmite Mediafax. Potrivit reprezentantilor IPJ Arges, un sofer beat care conducea o camioneta de marfa spre Curtea de Arges s-a angajat intr-o depasire intr-o zona slab luminata si a intrat in plin intr-o caruta nesemnalizata, care venea din sens opus. Soferul a depasit o alta masina si a intrat in plin intr-o caruta care venea din sens invers si care nu .

Cel putin zece copii au fost omorati intr-un atac sinucigas care a vizat o scoala din Irak.

Cel putin 24 de persoane, inclusiv zece copii, au fost ucise duminica in violentele care au vizat o scoala primara din nordul Irakului si pelerini siiti, informeaza Mediafax. Cinci politisti si zece elevi au fost ucisi, iar alte 44 de persoane au fost ranite in satul siit Qabak, situat in apropierea frontierei dintre Irak si Siria, intr-un atentat cu masina-capcana care a vizat o scoala primara. Explozia a provocat prabusirea acoperisului institutiei de invatamant. In cartierul Qahira din .

Trei persoane retinute si noua TIR-uri cu fier beton confiscate in urma perchezitiilor de marti, din Prahova

Trei persoane au fost retinute pentru 24 de ore sub suspiciunea de evaziune fiscala, iar mai multe calculatoare si noua TIR-uri incarcate cu fier beton au fost confiscate in urma perchezitiilor desfasurate marti in Prahova si Bucuresti.

Trei persoane din Oradea sunt acoperite de un mal de pamant

Un mal de pamant s-a prabusit peste trei persoane pe Calea Borsului din Oradea, in zona statiei de epurare. Potrivit locotenentului Camelia Rosca, purtatorul de cuvant al ISU Bihor, doua dintre persoane sunt acoperite in totalitate de pamant.

Trei persoane au murit asfixiate cu monoxid de carbon

Trei persoane si-au pierdut viata, in ultimile trei zile, in localitatile Blajel, judetul Sibiu si Bahnea, judetul Mures, ca urmare a asfixierii cu monoxid de carbon, potrivit unui comunicat de presa transmis redactiei de catre E. ON Romania.

Atentionare E.ON Gaz: Trei persoane si-au pierdut vietile din cauza cosurilor de fum obturate

Compania E. ON Gaz ii avertizeaza pe clujeni in legatura cu obligativitatea, potrivit legii, de a efectua verificarea si curatarea cosurilor de fum de cel putin de doua ori pe an prin intermediul firmelor sau persoanelor autorizate. in ultimele trei zile, trei persoane si-au pierdut viata ca urmare a asfixierii cu monoxid de carbon.

Cantareata de muzica populara Ramona Fabian a murit intr-un accident rutier (VIDEO)

Ramona Fabian, una dintre cele mai apreciate artiste de muzica populara din Transilvania, a murit intr-un accident rutier. Incidentul a avut loc in localitatea brasoveana Rupea. Cantareata, in varsta de 34.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )