Libnet.ro
UNICEF

00:08

Doi politisti au murit intr-un accident rutier in Valcea

B1 B1,
Doi politisti au murit intr-un accident rutier in Valcea

Doi politisti au murit intr-un accident rutier produs in judetul Valcea, iar alte doua persoane au fost ranite. Potriviti Gandul, autoturismul in care se aflau cei trei politisti a patruns pe contrasens. continuă pe B1

Cantareata de muzica populara Ramona Fabian a murit intr-un accident rutier (VIDEO)

Ramona Fabian, una dintre cele mai apreciate artiste de muzica populara din Transilvania, a murit intr-un accident rutier. Incidentul a avut loc in localitatea brasoveana Rupea. Cantareata, in varsta de 34.

Politisti morti intr-un accident rutier. Tragedia s-a produs intr-o localitate din judetul Valcea

Doi politisti din Valcea au murit in aceasta dimineata dupa ce masina in care se aflau a intrat pe contrasens pe un drum national din judet. Unul dintre ei a murit in urma impactului cu un alt autoturism,.

Ramona Fabian a murit intr-un accident rutier

Solista de muzica populara, Ramona Fabian, in varsta de 34 de ani, si-a pierdut viata intr-un tragic accident rutier petrecut sambata, 5 octombrie, in localitatea Mihai Viteazu, judetul Mures.

Tanar de 21 de ani ucis intr-un accident rutier provocat de un sofer baut

Gheorghe Moian, un tanar de 21 de ani, din Petrila, a decedat in urma unui accident rutier provocat de prietenul sau, care se urcase baut la conducerea unei masini de teren.

Carnaj pe o sosea din Valcea. Doi politisti au murit intr-un accident rutier, iar alte doua persoane sunt in stare grava la spital

Unul dintre politisti a decedat pe loc, altul la spital, cateva ore mai tarziu. Din primele date, acestia au intrat cu masina pe contrsens si s-au ciocnit cu un alt autovehicul care circula regulamentar.

VIDEO Managerul Scolii de Soferi Iulcost care a murit intr-un accident de masina, inmormantat astazi

Alexandru Marian Gramada, in varsta de 23 de ani, din Craiova, si-a pierdut duminica dimineata viata in urma unui tragic accident.

VIDEO Managerul Scolii de Soferi Iulcost, care a murit intr-un accident de masina, inmormantat astazi

Alexandru Marian Gramada, in varsta de 23 de ani, din Craiova, si-a pierdut duminica dimineata viata in urma unui tragic accident.

Accident grav la Ramnicu Valcea: Doi politisti au murit.

Un accident grav, produs marti pe DN7,pe soseaua de centura a municipiului Ramnicu Valcea, s-a soldat cu decesul a doi politisti si ranirea grava a altuia. Accidentul a avut loc in noaptea de luni spre marti, dupa ce un autoturism Volkswagen Golf care circula spre Ramnicu Valcea si in care se aflau trei politisti a patruns pe contrasens, lovind violent un autovehicul Opel care circula regulamentar si in care se afla doar soferul, a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Valcea, subinspector .

Brasov: Circulatie restrictionata pe DN13 in urma unui accident rutier

Un accident rutier a avut loc, luni dimineata, intre un tir si un autoturism, pe DN 13 Brasov-Sighisoara. Doua persoane au fost ranite, una dintre victime aflandu-se in stare grava, in coma, la Spitalul.

Cabral, implicat intr-un accident in Sibiu: Prezentatorul TV s-a rasturnat cu ATV-ul

Cunoscuta vedeta de televiziune Cabral Ibacka a fost implicat intr-un accident in judetul Sibiu. Acesta circula cu un ATV in localitatea Jina, moment in care a pierdut controlul asupra volanului si a cazut. in.

ştiri de la B1

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )