Libnet.ro
UNICEF

01:05

Carnaj pe o sosea din Valcea. Doi politisti au murit intr-un accident rutier, iar alte doua persoane sunt in stare grava la spital

Adevărul Adevărul,
Carnaj pe o sosea din Valcea. Doi politisti au murit intr-un accident rutier, iar alte doua persoane sunt in stare grava la spital

Unul dintre politisti a decedat pe loc, altul la spital, cateva ore mai tarziu. Din primele date, acestia au intrat cu masina pe contrsens si s-au ciocnit cu un alt autovehicul care circula regulamentar. continuă pe Adevărul

Accident grav la Ramnicu Valcea: Doi politisti au murit.

Un accident grav, produs marti pe DN7,pe soseaua de centura a municipiului Ramnicu Valcea, s-a soldat cu decesul a doi politisti si ranirea grava a altuia. Accidentul a avut loc in noaptea de luni spre marti, dupa ce un autoturism Volkswagen Golf care circula spre Ramnicu Valcea si in care se aflau trei politisti a patruns pe contrasens, lovind violent un autovehicul Opel care circula regulamentar si in care se afla doar soferul, a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Valcea, subinspector .

Doi politisti au murit intr-un accident rutier in Valcea

Doi politisti au murit intr-un accident rutier produs in judetul Valcea, iar alte doua persoane au fost ranite. Potriviti Gandul, autoturismul in care se aflau cei trei politisti a patruns pe contrasens.

Politisti morti intr-un accident rutier. Tragedia s-a produs intr-o localitate din judetul Valcea

Doi politisti din Valcea au murit in aceasta dimineata dupa ce masina in care se aflau a intrat pe contrasens pe un drum national din judet. Unul dintre ei a murit in urma impactului cu un alt autoturism,.

Cantareata de muzica populara Ramona Fabian a murit intr-un accident rutier (VIDEO)

Ramona Fabian, una dintre cele mai apreciate artiste de muzica populara din Transilvania, a murit intr-un accident rutier. Incidentul a avut loc in localitatea brasoveana Rupea. Cantareata, in varsta de 34.

Crin Antonescu: Discutia pe pactul de coabitare e un caraghioslac. Tii din treaba doi ministri importanti si niste consilieri prezidentiali care au de facut un partid

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marti, ca discutia legata de pactul de coabitare dintre Traian Basescu si Victor Ponta reprezinta un caraghioslac, mentionand ca sunt tinuti din treaba doi ministri importanti, dar si consilierii prezidentiali care au de construit un partid, relateaza Mediafax.

VIDEO Managerul Scolii de Soferi Iulcost care a murit intr-un accident de masina, inmormantat astazi

Alexandru Marian Gramada, in varsta de 23 de ani, din Craiova, si-a pierdut duminica dimineata viata in urma unui tragic accident.

VIDEO Managerul Scolii de Soferi Iulcost, care a murit intr-un accident de masina, inmormantat astazi

Alexandru Marian Gramada, in varsta de 23 de ani, din Craiova, si-a pierdut duminica dimineata viata in urma unui tragic accident.

Ramona Fabian a murit intr-un accident rutier

Solista de muzica populara, Ramona Fabian, in varsta de 34 de ani, si-a pierdut viata intr-un tragic accident rutier petrecut sambata, 5 octombrie, in localitatea Mihai Viteazu, judetul Mures.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )