Libnet.ro
UNICEF

01:05

Accident grav la Ramnicu Valcea: Doi politisti au murit.

România Liberă România Liberă,
Accident grav la Ramnicu Valcea: Doi politisti au murit.

Un accident grav, produs marti pe DN7,pe soseaua de centura a municipiului Ramnicu Valcea, s-a soldat cu decesul a doi politisti si ranirea grava a altuia. Accidentul a avut loc in noaptea de luni spre marti, dupa ce un autoturism Volkswagen Golf care circula spre Ramnicu Valcea si in care se aflau trei politisti a patruns pe contrasens, lovind violent un autovehicul Opel care circula regulamentar si in care se afla doar soferul, a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Valcea, subinspector . continuă pe România Liberă

Carnaj pe o sosea din Valcea. Doi politisti au murit intr-un accident rutier, iar alte doua persoane sunt in stare grava la spital

Unul dintre politisti a decedat pe loc, altul la spital, cateva ore mai tarziu. Din primele date, acestia au intrat cu masina pe contrsens si s-au ciocnit cu un alt autovehicul care circula regulamentar.

Accident grav, aproape de Turnu Severin. Un elev a murit in fata liceului lovit de un autoturism

Un elev de 15 ani a murit luni dimineata intr-un accident de circulatie, dupa ce a fost lovit de un autoturism in dreptul Liceului Tehnologic de la Halanga-Mehedinti, pe DN 67, in dreptul kilometrului 5, aproape de municipiul Drobeta Turnu Severin.

Doi politisti au murit intr-un accident rutier in Valcea

Doi politisti au murit intr-un accident rutier produs in judetul Valcea, iar alte doua persoane au fost ranite. Potriviti Gandul, autoturismul in care se aflau cei trei politisti a patruns pe contrasens.

VIDEO Protest impotriva primarului: consilierii PDL din Ramnicu Valcea au purtat tricouri pe care scria Taci dracu` din gura, la sedinta de Consiliu Local

Cnsilierii PDL din Ramnicu Valcea au imbracat tricouri pe care era inscriptionat mesajul Taci dracu din gura! Emilian Francu la sedinta de Consiliul Local. Un preot prezent in sala s-a grabit sa spuna Tatal nostru pentru a-l tine pe Michiduta cat mai departe de alesii municipali.

Primaria Ramnicu Valcea amana luarea unei decizii cu privire la cainii vagabonzi

Directia Administrarii Domeniului Public DADP) ar fi trebuit sa propuna in sedinta extraordinara a Consiliului Local CL) Ramnicu Valcea de luni, 7 octombrie, mai multe masuri pentru rezolvarea problemei maidanezilor, cum ar fi recompensarea ramnicenilor care strang cainii de pe strazi si ii predau la adapostul de la Feteni.

Politisti morti intr-un accident rutier. Tragedia s-a produs intr-o localitate din judetul Valcea

Doi politisti din Valcea au murit in aceasta dimineata dupa ce masina in care se aflau a intrat pe contrasens pe un drum national din judet. Unul dintre ei a murit in urma impactului cu un alt autoturism,.

Accident grav pe DN 13, Drumul Mortii

Doua persoane au fost grav ranite dupa ce un tir a izbit in plin un autoturism la Feldioara. Accidentul s-a produs intr-o curba periculoasa.

ACCIDENT GRAV in Mehedinti: Un elev de 15 ani a fost spulberat pe o trecere de pietoni.

A plecat spre scoala, insa nu a mai ajuns la ore. Un elev de 15 ani a fost spulberat de o masina chiar pe trecerea de pietoni din fata scolii. Tragedia s-a produs in localitatea mehedinteana Halanga, in jurul orei 7. 00, pe Drumul National 67, la iesirea din Drobeta Turnu Severin, in fata Grupului Scolar Agricol Halanga, potrivit Mediafax . Elevul in varsta de 15 ani venea din comuna Bala si era cazat la internatului Grupului Scolar Halanga, unde urma sa isi lase bagajele, pentru ca mai apoi .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,392 seconds )