Libnet.ro
UNICEF

11:00

Pana si Petre Daea rade de Vosganian: Imaginatia lui a zburat prea departe

Hotnews Hotnews,
 Pana si Petre Daea rade de Vosganian: Imaginatia lui a zburat prea departe

Ministrul Agricuturii, Petre Daea, a declarat, vineri, la Bacau, cu privire la afirmatiile lui Varujan Vosganian despre inclinatia romanilor spre autoconsum ca deputatului ALDE este un om care are condei bun, are si o imaginatie buna, dar cred ca, acum, a zburat prea departe cu imaginatia. continuă pe Hotnews

Daea se recunoaste invins de Vosganian: Imaginatia lui a zburat prea departe

Varujan Vosganian a zburat prea departe cu imaginatia, a reactionat Petre Daea, dupa afimatiile deputatului ALDE despre inclinatia romanilor spre autoconsum. Si asta in conditiile.

Petre Daea, renumit pentru declaratii ciudate, rade pe seama lui Vosganian: Imaginatia lui a zburat prea departe

Ministrul Agricuturii, Petre Daea, a declarat, vineri, la Bacau, ca fostul ministru Varujan Vosganian a zburat prea departe cu imaginatia.

VIDEO Ministrul Petre Daea, la deschiderea targului Toamna Buzoiana. A cumparat porumb fiert, branza si crema pentru maini

Miercuri, s-a deschis Toamna Buzoiana. Prezent la inaugurarea evenimentului dedicat recoltei, ministrul Agriculturii, Petre Daea, a stat de vorba cu fiecare producator in parte, intr-un tur de peste trei ore prin targ. Oaspetele de seama nu a rezistat tentatiilor, degustand si cumparand mai multe produse. Daea a pus in traista de la porumb fiert, branza de oaie, tuica pana la o alifie pentru maini.

SENSIBILITATE. Petre Daea: Sunt un suflet care arde pentru agricultura tarii

Petre Daea, ministrul Agriculturii sustine ca el este un bun roman si un suflet care arde pentru agricultura tarii romanesti. Ministru a mai spus ca are ca prioritate gasirea de solutii si nu cautarea greselilor altora.

Ministrul Petre Daea despre sponsorizarea ceruta de fiica sa colegilor: I-am acceptat greseala dar i-am interzis sa o repete

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a apreciat, marti, ca gestul fiicei sale de a le cere colegilor de serviciu sa-i sponsorizeze o deplasare la Vama Veche a fost o gluma, o greseala pe care i-a.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )