Libnet.ro
UNICEF

19:30

Panama Papers. Fostul ministru Ioana Petrescu, amenintata! Mi-au spus sa stau cuminte, sa fac doar lucruri marunte

Antena3 Antena3,
Panama Papers. Fostul ministru Ioana Petrescu, amenintata! Mi-au spus sa stau cuminte, sa fac doar lucruri marunte

Intotdeauna am crezut ca trebuie sa incepem cu starpirea marii evaziunii. La inceputul mandatului meu de ministru, am fost sfatuita foarte paternal de mai multi binevoitori sa nu incerc sa fac asta intrucat cei. continuă pe Antena3

Cand ai pus lupul paznic la oi.... Fostul ministru Ioana Petrescu, atac la adresa tehnocratilor privind afacerea PanamaPapers: E cam greu sa te declari luptator impotriva marii evaziuni cand ai in subordine oameni care au avut off-shoruri

Ioana Petrescu, fost ministru al Finantelor in Guvernul Ponta, aspru criticata in vremea in care-si exercita functia, iese la atac impotriva tehnocratilor. Aceasta a scris pe blogul personal.

Controversa Panama Papers: Fostul sef al Executivului islandez cere demisia premierului Sigmundur David Gunnlaugsson

Premierul Islandei, Sigmundur David Gunnlaugsson, este primul politician de rang inalt care a trebuit sa raspunda, duminica, intrebarilor jurnalistilor, in controversa Panama Papers. Astfel, numele sefului Executivului din Islanda figureaza printre numele a 140 de responsabili din aproximativ 50 de tari care si-au disimulat averile cu ajutorul unei societati panameze de consultanta pentru companiile offshore.

Ioana Petrescu, fost ministru al Finantelor: De ce ministerul de finante tace si ce ar trebui facut in scandalul Panama Papers?

Cred ca inteleg . E cam greu sa te declari luptator impotriva marii evaziuni cand ai chiar in conducerea ministerului oameni care au avut off-shoruri. Adica, atunci cand ai pus lupul paznic la oi!, scrie fostul ministru de Finante Ioana Petrescu pe blogul personal. Este usor de dedus personajul la care aceasta se refera, fiind deja de notorietate situatia secretarului de stat Gabriel Biris care ar fi apelat la firme offshore pentru a-si optiiza impozitele datorate bugetului national.

Panama Papers, cea mai mare scurgere de informatii din lume: Companiile offshore detinute de reteaua FIFA, fotbalistul Lionel Messi sau fostul sef al UEFA, Michel Platini

Din schema mondiala a spalarii de bani demontata de Panama Papers nu lipseste nici Federatia Internationala de Fotbal, fotbalistul Lionel Messi si presedintele suspendat al UEFA, Michel Platini,.

Lionel Messi, prima reactie oficiala in scandalul Panama Papers

Panama Papers. intr-un comunicat publicat luni, familia lui Lionel Messi afirma ca societatea sa din Panama nu a avut niciodata fonduri, scrie cotidianul LEquipe. Lionel Messi si familia sa au reactionat, luni, la.

Scandalul Panama Papers. Franta reintroduce Panama pe lista sa neagra a paradisurilor fiscale

Autoritatile franceze au anuntat marti ca vor reintroduce Panama pe lista neagra a paradisurilor fiscale, care permit cetatenilor unor alte state sa evite plata taxelor prin infiintarea unor firme paravan si companii offshore, dupa dezvaluirile aparute in scandalul Panama Papers, transmite Reuters.

Panama Papers. Scurgere masiva de documente: Cum si-au ascuns Putin si alti lideri ai lumii banii in paradisul fiscal din Panama

Panama Papers. Peste 11 milioane de documente ale unei firme de avocatura din Panama, Mossack Fonseca, dezvaluie felul in care lideri ai lumii s-au folosit de paradisuri fiscale pentru a-si ascunde averile.

China, reactie virulenta dupa dezvaluirile Panama Papers. Totul sa fie sters, fara exceptii!

Panama Papers. China a cenzurat in totalitate orice referire la scandalul Panama Papers, amenintand cu pedepse dure in cazul in care se publica vreun material pe acest subiect, menit sa.

Paul Radu, RISE Project: Peste 100 de persoane din Romania, implicate in controversa Panama Papers

Peste 100 de nume din Romania apar in ancheta jurnalistica Panama Papers, care dezvaluie un vast sistem de evaziune fiscala, in care sunt implicati inalti lideri politici, sportivi si miliardari, a declarat jurnalistul de investigatii Paul Radu din cadrul RISE Project, partener media pentru dezvaluirile off-shore-ul din Panama.

Panama Papers: Sefi de stat, celebritati, miliardari si sportivi folosesc paradisuri fiscale pentru a-si ascunde averile. Putin, Porosenko, Xi Jinping, Messi si Platini - printre numele vehiculate

Sefi de stat, politicieni influenti, miliardari, nume mari ale sportului mondial si celebritati din intreaga lume folosesc paradisuri fiscale pentru a isi ascunde averile, arata o investigatie jurnalistica realizata in comun de 107 institutii media, dupa ceea ce pare a fi cea mai mare scurgere de informatii si documente financiare catre presa din istorie - asa-numita afacere Panama Papers. Un numar record de 11,5 milioane de astfel de documente s-au scurs din arhivele secrete ale societatii de consultanta Mossack Fonseca din Panama. Documentele arata cum peste 214 mii de societati off-shore, crete sau administrate de Mossack Fonseca in 21 de paradisuri fiscale in perioada 1977-2015, au avut ca beneficiari pe unii dintre cei mai influenti sau bogati oameni din lume, provenind din peste 200 de tari, scrie Le Monde.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2 seconds )