Libnet.ro
UNICEF

19:30

Ioana Petrescu, fost ministru al Finantelor: De ce ministerul de finante tace si ce ar trebui facut in scandalul Panama Papers?

Hotnews Hotnews,
 Ioana Petrescu, fost ministru al Finantelor: De ce ministerul de finante tace si ce ar trebui facut in scandalul Panama Papers?

Cred ca inteleg . E cam greu sa te declari luptator impotriva marii evaziuni cand ai chiar in conducerea ministerului oameni care au avut off-shoruri. Adica, atunci cand ai pus lupul paznic la oi!, scrie fostul ministru de Finante Ioana Petrescu pe blogul personal. Este usor de dedus personajul la care aceasta se refera, fiind deja de notorietate situatia secretarului de stat Gabriel Biris care ar fi apelat la firme offshore pentru a-si optiiza impozitele datorate bugetului national. continuă pe Hotnews

Cand ai pus lupul paznic la oi.... Fostul ministru Ioana Petrescu, atac la adresa tehnocratilor privind afacerea PanamaPapers: E cam greu sa te declari luptator impotriva marii evaziuni cand ai in subordine oameni care au avut off-shoruri

Ioana Petrescu, fost ministru al Finantelor in Guvernul Ponta, aspru criticata in vremea in care-si exercita functia, iese la atac impotriva tehnocratilor. Aceasta a scris pe blogul personal.

Panama Papers. Fostul ministru Ioana Petrescu, amenintata! Mi-au spus sa stau cuminte, sa fac doar lucruri marunte

Intotdeauna am crezut ca trebuie sa incepem cu starpirea marii evaziunii. La inceputul mandatului meu de ministru, am fost sfatuita foarte paternal de mai multi binevoitori sa nu incerc sa fac asta intrucat cei.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )