Libnet.ro
UNICEF

20:30

Pandemia Covid 19. Dupa americani, ungurii s-au repezit in magazine sa-si cumpere arme

Adevărul Adevărul,
Pandemia Covid 19. Dupa americani, ungurii s-au repezit in magazine sa-si cumpere arme

Tot mai multi unguri au inceput in ultimele saptamani sa se inarmeze pentru a se proteja pe sine si familiile lor, de teama instaurarii dezordinii publice in cazul in care epidemia cu noul coronavirus va duce la crize drastice in aprovizionare, relateaza luni agentia Reuters. continuă pe Adevărul

Pandemia COVID-19. Dupa Romania, si Cehia intra in colimatorul italienilor din cauza mastilor sanitare

Aproximativ 680. 000 de masti si ventilatoare, trimise de China Italiei pentru a o ajuta sa indiguiasca epidemia noului coronavirus, au fost confiscate - printr-o eroare - de catre vamesi din Cehia, in contextul in care peninsula a inregistrat sambata un nou record de 800 de morti in decurs de o zi, potrivit unei anchete a cotidianului italian La Repubblica. Cehia a recunoscut faptele duminica.

Pandemia COVID-19 se manifesta asupra contractelor comerciale

In contextul actual al pandemiei de coronavirus COVID-19), ale carei consecinte se manifesta si in afara cadrului sanitar, unele companii sunt in situatia de a notifica partenerii comerciali cu privire la incetarea sau suspendarea contractelor, invocand pandemia actuala drept caz de forta majora, conform unui comunicat remis redactiei noastre.

Pandemia COVID-19. Confectionarea de masti sanitare, ocupatia virala a Europei

Detinuti, celebritati, angajati din textile, cu totii si-au intensificat eforturile pentru a remedia penuria mondiala de masti sanitare pe fondul pandemiei Covid-19, care a provocat deja moartea a aproape 14. 000 de persoane in intreaga lume.

Pandemia Covid 19. Bilantul mondial al deceselor a depasit pragul de 10.000. Aproape 7.000 sunt doar in Italia si China

Numarul total al deceselor asociate COVID-19 la nivel mondial a depasit pragul de 10. 000, vineri, conform celei mai recente statistici intocmite de Centrul pentru Stiinta si Ingineria Sistemelor CSSE) al Universitatii Johns Hopkins din Statele Unite.

Bogdan Aurescu participa la reuniunea informala a ministrilor de Externe din UE privind pandemia COVID-19

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, va participa luni la reuniunea informala a sefilor diplomatiilor din statele membre ale Uniunii Europene, care se va desfasura prin sistem videoconferinta, pe tema pandemiei COVID-19.

Peste 10.000 de oameni morti in lume in pandemia covid-19

Pandemia noului coronavirus a ucis peste 10. 000 de oameni in lume, potrivit unui bilant realizat pe baza datelor oficiale de vineri de catre AFP.

Pandemia COVID-19. O usoara scadere de deceselor in Italia: noul bilant anuntat de autoritati

Protectia Civila din Italia a anuntat luni un nou bilant al zilei, o usoara scadere a deceselor - 601 de persoane, fata de 651 ieri -, in timp ce noi cazuri de infectare cu noul coronavirus in acelasi interval - 3. 780 ieri fiind depistate 3. 957), scrie La Repubblica.

Pandemia Covid-19 a impus maturizarea fortata a societatii romanesti

Nimic nu va mai fi ca inainte. Societatea in care traim s-a schimbat deja, fiind supusa la unul din cele mai dificile teste de stres. Frica este cea care a obligat societatea noastra sa se adapteze si sa se maturizeze fortat, facand in primul rand un salt mare catre digitalizare.

Peste 10.000 de oameni morti in lume in pandemia covid-19. ONU, alarmat de cresterea cazurilor in tarile sarace

Bilantul pandemiei noului coronavirus a depasit vineri pragul de 10. 000 de morti in lume - dintre care peste 5. 000 in Europa, in pofida deciziilor de izolare care se multiplica peste tot, insa care nu vor putea fi aplicate in locuri foarte vulnerabile precum imensele cartiere sarace de la periferia marilor orase asiatice, relateaza AFP.

Pandemia COVID-19: Spania trece de pragul de 2.000 de decese. Un vicepremier, spitalizat din cauza unor dificultati respiratorii

Numarul deceselor in Spania a crescut luni la 2. 182, de la 1. 720 cate erau duminica, potrivit ultimelor date comunicate de catre Ministerul Sanatatii, relateaza Reuters.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )