Libnet.ro
UNICEF

13:00

Pandemia COVID-19. Bilantul zilei in Spania: numarul deceselor si al cazurilor de contaminare, in crestere

Adevărul Adevărul,
Pandemia COVID-19. Bilantul zilei in Spania: numarul deceselor si al cazurilor de contaminare, in crestere

Numarul zilnic al deceselor si al noilor cazuri de infectare cu Covid-19 inregistrate in Spania a crescut la 757 de morti si 6. 180 de infectari. continuă pe Adevărul

Pandemia COVID-19. Bilantul zilei in Spania: numarul deceselor creste din nou

Numarul deceselor provocate de Covid-19 in Spania in decurs de 24 de ore a crescut din nou, depasind 740, dupa patru zile consecutive de diminuare.

Vesti bune din Spania: Numarul deceselor cauzate de coronavirus in descrestere pentru a patra zi consecutiv

In Spania, una dintre cele mai afectate tari europene de coronavirus, numarul deceselor este in descrestere pentru a patra zi consecutiv, generand astfel speranta ca varful epidemiei a fost depasit, noteaza Guardian. Astfel, luni, autoritatile au raportat 637 de decese, cel mai mic numar inregistrat in 24 de ore, din 24 martie si pana acum.

Pandemia COVID-19. Bilantul zilei in Italia: numarul deceselor ramane mare

Numarul deceselor este inca mare in Italia, 604 persoane au murit in ultimele 24 de ore, dar a crescut numarul celor vindecati, 1. 555, potrivit noului buletin anuntat de Protectia Civila, scrie La Repubblica.

Pandemia COVID-19. Bilantul zilei in Spania: cel mai mic numar de decese din ultimele doua saptamani

Autoritatile sanitare spaniole au anuntat luni ca 637 de oameni au murit in decurs de 24 de ore din cauza infectarii cu Covid-19, acesta fiind cel mai scazut numar inregistrat din 24 martie.

Pandemia COVID-19. Bilantul zilei in Spania: cel mai mic numar de decese in ultimele zece zile

Autoritatile spaniole au anuntat ca 674 de decese au fost inregistrate in ultimele 24 de ore, acesta fiind cel mai mic numar raportat in decurs de zece zile.

Pandemia COVID-19. Bilantul zilei in Italia: numarul mortilor creste usor

Italia se afla inca in varful pandemiei de coronavirus. in ceea ce priveste imbolnavirile, numarul acestora a ajuns la 1. 941 in ultimele 24 de ore duminica au fost 2. 972), iar numarul persoanelor decedate a ajuns la 636 intr-o zi, o crestere fata de ultimele doua zile.

Numarul deceselor ajunge la 176 in Romania, dupa ce alte 8 persoane au murit

Numarul deceselor inregistrate in Romania din cauza infectiei cu noul coronavirus a ajuns luni la 176, dupa ce autoritatile au anuntat ca alte 8 persoane au murit. Astfel numarul deceselor confirmate luni ajunge la 13.

Coronavirus in Romania: Numarul deceselor a urcat la 207

Numarul deceselor provocate de Covid-19 a urcat la 207, dupa ce autoritatile au confirmat moartea a doua persoane, un barbat, 67 de ani din judetul Hunedoara si altul de 63 de ani din judetul Alba. Primul caz s-a prezentat in Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Municipal Brad si a fost internat in 02. 2020, in Spitalul Municipal Orastie. Pe data de 06. 2020 a fost transferat in Spitalul Judetean Deva-Sectia Boli Infectioase-ATI, cu diagnosticul Metaplazie mieloida. Diabet zaharat. Insuficienta respiratorie. A fost confirmat pe 05. 2020 in Spitalul Clinic de Boli Infectioase Cluj-Napoca. Data decesului: 07.

Numarul deceselor provocate de coronavirus a ajuns la 205, dupa confirmarea, miercuri dimineata a opt morti din cauza coronavirusului

Numarul deceselor provcate de coronavirus a ajuns la 205, dupa ce miercuri au fost anuntate oficial opt decese, inclusiv cel al ambulantierului de 53 de ani de la Suceava.

DigiSport. Numarul deceselor a crescut cu 20% in ultima zi. Ce se intampla in Suedia, tara care inca sfideaza coronavirusul

Suedia este una dintre tarile care nu au adoptat masuri stricte impotriva raspandirii coronavirusului. Nordicii au raportat pana acum 7. 206 de cazuri de infectare cu COVID-19. Numarul deceselor a crescut cu 20% in ultima zi, de la 401 la 477.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,243 seconds )