Libnet.ro
UNICEF

17:30

Pandurii va avea un buget de peste cinci milioane de euro

Adevărul Adevărul,
Pandurii va avea un buget de peste cinci milioane de euro

Bugetul echipei Pandurii pentru sezonul 2014-2015 va fi de cinci milioane si jumatate de euro. Cei mai multi bani vor intra in contul clubului din aportul adus de cei patru actionari ai echipei, dar si din drepturile de televiziune. continuă pe Adevărul

Deficitul comercial a crescut cu peste 117 milioane euro in primele cinci luni

Deficitul comercial FOB-CIF a fost de 10211,1 milioane lei 2285,3 milioane euro) in primele cinci luni ale anului, mai mare cu 744,3 milioane lei 117,6 milioane euro) decat cel inregistrat in aceeasi perioada a anului trecut, potrivit datelor furnizate de Institutul National de Statistica.

Lichiditate de peste 9 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 39. 352,03 lei 9. 056,47 euro).

Angajati BCR Alba-Iulia, trimisi in judecata pentru abuz in serviciu. Prejudiciul, peste 11 milioane de euro

Mai multi angajati ai unei banci comerciale din Alba Iulia au fost trimiti in judecata de DNA pentru abuz in serviciu. in urma controlalelor s-a descoperit ca au fost acordate 56 de credite unui numar de 34 de debitori persoane juridice, cu incalcare grava a normelor si instructiunilor de lucru in vigoare, aducand bancii unui prejudiciu de peste 11 milioane de euro.

Prodplast Imobiliare vrea sa isi majoreze capitalul si sa se crediteze cu 35 milioane euro

Prodplast Imobiliare, controlata de omul de afaceri Florin Pogonaru vrea sa imprumute 35 de milioane de euro pentru finantarea centrului comercial pe care vrea sa-l construiasca langa Obor si sa imi majoreze capitalul social cu peste 10 milioane de euro, in acelasi scop.

Whirlpool preia 60% din actiunile Indesit pentru suma de 758 milioane euro

Whirlpool realizeaza cea mai mare achizitie efectuata de un grup american in ultimii opt ani, preluand 60% din actiunile Indesit pentru suma de 758 milioane euro, scrie Reuters. Astfel, producatorul de.

Cererea de proiecte de 200 milioane euro pentru dezvoltarea economiei sociale, lansata pe 28 iulie

Propunerile de proiecte pentru contractarea finantarilor de 200 milioane euro pentru dezvoltarea economiei sociale vor putea fi incarcate in sistemul Action Web in perioada 28 iulie-11 august, conform prevederilor documentelor publicate astazi in Monitorul Oficial.

Cererea de proiecte de 200 milioane euro pentru dezvoltarea economiei sociale, lansata pe 28 iulie

Propunerile de proiecte pentru contractarea finantarilor de 200 milioane euro pentru dezvoltarea economiei sociale vor putea fi incarcate in sistemul Action Web in perioada 28 iulie-11 august, conform prevederilor documentelor publicate astazi in Monitorul Oficial.

CEC imprumuta 10 milioane euro de la FEI

CEC Bank a semnat cu Fondul European de Investitii FEI) un acord de finantare si garantare cu partajarea riscurilor, in cadrul initiativei JEREMIE Joint European Resources for Micro to Medium Enterprises), valoarea totala disponibila pentru noile imprumuturi fiind de 10 milioane euro, in echivalent lei, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei.

Peste 24 milioane masini ar putea avea Apple CarPlay in 2019

Sistemul de infotainment Apple CarPlay s-ar putea regasi in peste 24 de milioane de masini, in 2019, deci intr-un termen de cinci ani, dupa ce , BMW, Audi, Mercedes-Benz, Jaguar, Land Rover, Volvo, Ford, Toyota si Nissan au anuntat ca vor integra aceasta tehnologie pe masinile lor, spune firma de cercetare ABI Research.

Noi semne de intrebare in criza bancara din Bulgaria: dintr-o banca au fost scosi saci cu peste 100 de milioane de euro

Controversele din jurul crizei bancare din Bulgaria se amplifica. Dupa ce au aparut numeroase zvonuri legate de implicarea Rusiei in destabilizarea sectorului bancar bulgar, noi informatii arata ca din seifurile Corpbank au fost scosi saci cu milioane de euro. Corpbank a fost impinsa in faliment dupa ce un oligarh bulgar apropiat Moscovei si-a scos toti banii din aceasta banca, iscand panica nationala.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2415 seconds )