Libnet.ro
UNICEF

18:00

Papa Francisc aduce in randul sfintilor catolici 124 de martiri sud-coreeni

Adevărul Adevărul,
Papa Francisc aduce in randul sfintilor catolici 124 de martiri sud-coreeni

Papa Francisc a condus o slujba in aer liber pentru beatificarea a 124 de sud-coreeni care au fost printre primii convertiti la catolicism din Coreea de Sud. Ceremonia a avut loc sambata la Seul, Papa aducand un omagiu coreenilor care au murit pentru credinta lor in secolele XVIII si XIX. continuă pe Adevărul

Papa Francisc a beatificat 124 de martiri coreeni la Seul

Papa Francisc a beatificat sambata, la Seul, 124 de catolici sud-coreeni, in prezenta a sute de mii de credinciosi. Papa le-a vorbit despre sensul sacrificiului intr-o lume destramata intre abundenta.

Papa Francisc a beatificat 124 de catolici sud-coreeni

Papa Francisc a beatificat sambata, la Seul, 124 de catolici sud-coreeni, in prezenta a sute de mii de credinciosi, carora le-a vorbit despre sensul sacrificiului intr-o lume destramata intre abundenta.

Papa Francisc, in Coreea de Sud: Prima vizita a unui Papa in Asia in ultimul sfert de veac

Papa Francisc efectueaza prima vizita a unui papa in Asia in ultimii 25 de ani. Acesta se afla, incepand de joi, pret de cinci zile, in Coreea de Sud, intr-o incercare de a consolida dezvoltarea catolicismului pe continent si pentru a pleda pentru reconcilierea intercoreeana.

Papa Francisc a sosit in Coreea de Sud: Aceasta este prima vizita a unui papa in Asia in ultimii 25 ani

Papa Francisc a sosit joi la Seul in prima vizita pe care o efectueaza un papa in Asia in ultimii 25 ani. Obiectivul Suveranului Pontif este de a consolida dezvoltarea catolicismului pe continent si de a pleda.

Papa Francisc denunta cancerul disperarii in societatile prospere, facand aluzie la sinucidere

Papa Francisc a denuntat, vineri, la Daejeon, in centrul Coreei de Sud, cancerul disperarii in societatile care par opulente, facand aluzie indirect la sinuciderea tinerilor, un flagel in tara, scrie.

Papa Francisc indeamna la pace in Coreea de Nord si Coreea de Sud (VIDEO)

Papa Francisc face apel la pace intre Coreea de Nord si Coreea de Sud. Suveranul Pontif a ajuns la Seul, pentru o vizita istorica de 5 zile. Este primul pelerinaj pe care il face un suveran pontif in tarile.

Papa Francisc indeamna cele doua Corei sa recurga la dialog pentru o pace durabila

Papa Francisc a lansat joi un apel, la sosirea sa la Seul, catre cele doua Corei sa renunte la acuzatii reciproce si sa nu mai recurga la desfasurare de forte, subliniind ca pacea poate fi obtinuta.

Coreea de Nord lanseaza trei rachete cu raza scurta in timp ce Papa Francisc viziteaza Coreea de Sud

Coreea de Nord a lansat joi trei rachete cu raza scurta de pe coasta de est, la scurt timp inainte de vizita Papei Francisc in Seul, a anuntat Ministerul de aparare al Coreei de Sud. Rachetele au fost trase din mai multe lansatoare in orasul port nord-coreean Wonsan si au parcurs 220 de kilometri inainte de a ateriza in apele de est ale peninsulei coreene, potrivit unui oficial al Ministerului de Aparare, relateaza Reuters.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )