Libnet.ro
UNICEF

21:30

Papa Francisc indeamna la pace in Coreea de Nord si Coreea de Sud (VIDEO)

B1 B1,
Papa Francisc indeamna la pace in Coreea de Nord si Coreea de Sud (VIDEO)

Papa Francisc face apel la pace intre Coreea de Nord si Coreea de Sud. Suveranul Pontif a ajuns la Seul, pentru o vizita istorica de 5 zile. Este primul pelerinaj pe care il face un suveran pontif in tarile. continuă pe B1

Papa Francisc indeamna cele doua Corei sa recurga la dialog pentru o pace durabila

Papa Francisc a lansat joi un apel, la sosirea sa la Seul, catre cele doua Corei sa renunte la acuzatii reciproce si sa nu mai recurga la desfasurare de forte, subliniind ca pacea poate fi obtinuta.

Papa Francisc efectueaza o vizita in Coreea de Sud

Papa Francisc va efectua maine o vizita oficiala in Coreea de Sud, acolo unde, , potrivit unor statistici oficiale, Biserica Catolica isi pierde din numarul sustinatorilor, iar influenta ei in randul.

Papa Francisc, in Coreea de Sud: Prima vizita a unui Papa in Asia in ultimul sfert de veac

Papa Francisc efectueaza prima vizita a unui papa in Asia in ultimii 25 de ani. Acesta se afla, incepand de joi, pret de cinci zile, in Coreea de Sud, intr-o incercare de a consolida dezvoltarea catolicismului pe continent si pentru a pleda pentru reconcilierea intercoreeana.

Papa Francisc a sosit in Coreea de Sud: Aceasta este prima vizita a unui papa in Asia in ultimii 25 ani

Papa Francisc a sosit joi la Seul in prima vizita pe care o efectueaza un papa in Asia in ultimii 25 ani. Obiectivul Suveranului Pontif este de a consolida dezvoltarea catolicismului pe continent si de a pleda.

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2399 seconds )