Libnet.ro
UNICEF

22:00

Papa Francisc a cerut credinciosilor din America de Sud sa treaca de la logica egoismului, a luptei si a superioritatii la o logica a vietii, a gratuitatii si a iubirii

B1 B1,
Papa Francisc a cerut credinciosilor din America de Sud sa treaca de la logica egoismului, a luptei si a superioritatii la o logica a vietii, a gratuitatii si a iubirii

Papa Francisc a trimis un mesaj in cursul turneului sau prin America de Sud, mesaj legat de lupta cu saracia, repartizarea mai buna a averilor si a pamantului si lupta cu consumerismul. in Ecuador, Bolivia si. continuă pe B1

Papa Francisc si-a terminat periplul sud-american axat pe combaterea excluderii

Papa Francisc si-a incheiat duminica turneul de o saptamana in America de Sud, cerand tuturor iertare pentru ranile colonizarii si invitand decidentii politici sa construiasca o economie fara excluderi,.

Papa Francisc, discurs extrem de revolutionar in America de Sud

Dupa ecologia integrala, doctrina sociala integrala. Papa Francisc a pronuntat, joi, la Santa Cruz, in Bolivia, unul dintre cele mai radicale discursuri ale sale, cel mai politizat, cel mai lung si cel mai.

Papa Francisc a cerut incetarea genocidului impotriva crestinilor din Orientul Mijlociu

Papa Francisc, afllat intr-o vizita in America de Sud, a cerut incetarea genocidului impotriva crestinilor din Orientul Mijlociu, victime ale extremistilor radicali din Siria, Libia si Irak, relateaza The.

Papa Francisc ataca FMI? Sa nu ne fie frica sa spunem: vrem schimbare, o veritabila schimbare

Papa Francisc a cerut joi, in Bolivia, o noua ordine economica mondiala, denuntand un nou colonialism al agentiilor care impun programe de austeritate. Suveranul Pontif a facut apel ca saracii sa aiba parte.

Papa Francisc CERE o noua ordine economica mondiala

Papa Francisc a cerut joi, in Bolivia, o noua ordine economica mondiala, denuntand un nou colonialism al agentiilor care impun programe de austeritate.

Papa Francisc, vizita la un restaurant Burger King din Bolivia: Suveranul Pontif nu a luat masa, ci a folosit localul pentru a se schimba

Papa Francisc, aflat in vizita in Bolivia, aa vizitat un restautant Burger King. Suveranul Pontif nu a comandat un meniu fast-food, ci a mers sa se schimbe, punandu-si hainele specifice inaintea slujbei pe care.

Bursele din America Latina au inchis in urcare

Bursele din America Latina au inchis sedinta de tranzactionare precedenta in urcare.

Paine mucegaita si sosuri expirate, intr-o bucatarie plina de muste. Oferta unei terase din Eforie Sud

Paine mucegaita, sosuri expirate, sau carne din surse suspecte. Aceasta era oferta unei terase din Eforie Sud pentru turistii care ii treceau pragul. Ca si cum acestea nu ar fi fost de ajuns, mancare era.

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )