Libnet.ro
UNICEF

00:08

Papa Francisc si-a terminat periplul sud-american axat pe combaterea excluderii

Antena3 Antena3,
Papa Francisc si-a terminat periplul sud-american axat pe combaterea excluderii

Papa Francisc si-a incheiat duminica turneul de o saptamana in America de Sud, cerand tuturor iertare pentru ranile colonizarii si invitand decidentii politici sa construiasca o economie fara excluderi,. continuă pe Antena3

Papa Francisc a cerut credinciosilor din America de Sud sa treaca de la logica egoismului, a luptei si a superioritatii la o logica a vietii, a gratuitatii si a iubirii

Papa Francisc a trimis un mesaj in cursul turneului sau prin America de Sud, mesaj legat de lupta cu saracia, repartizarea mai buna a averilor si a pamantului si lupta cu consumerismul. in Ecuador, Bolivia si.

Papa Francisc, discurs extrem de revolutionar in America de Sud

Dupa ecologia integrala, doctrina sociala integrala. Papa Francisc a pronuntat, joi, la Santa Cruz, in Bolivia, unul dintre cele mai radicale discursuri ale sale, cel mai politizat, cel mai lung si cel mai.

Papa Francisc a cerut incetarea genocidului impotriva crestinilor din Orientul Mijlociu

Papa Francisc, afllat intr-o vizita in America de Sud, a cerut incetarea genocidului impotriva crestinilor din Orientul Mijlociu, victime ale extremistilor radicali din Siria, Libia si Irak, relateaza The.

Papa Francisc, vizita la un restaurant Burger King din Bolivia: Suveranul Pontif nu a luat masa, ci a folosit localul pentru a se schimba

Papa Francisc, aflat in vizita in Bolivia, aa vizitat un restautant Burger King. Suveranul Pontif nu a comandat un meniu fast-food, ci a mers sa se schimbe, punandu-si hainele specifice inaintea slujbei pe care.

Papa Francisc ataca FMI? Sa nu ne fie frica sa spunem: vrem schimbare, o veritabila schimbare

Papa Francisc a cerut joi, in Bolivia, o noua ordine economica mondiala, denuntand un nou colonialism al agentiilor care impun programe de austeritate. Suveranul Pontif a facut apel ca saracii sa aiba parte.

Papa Francisc CERE o noua ordine economica mondiala

Papa Francisc a cerut joi, in Bolivia, o noua ordine economica mondiala, denuntand un nou colonialism al agentiilor care impun programe de austeritate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2459 seconds )