Libnet.ro
UNICEF

15:00

Papa Francisc: Copticii egipteni au fost ucisi pentru ca erau crestini

Antena3 Antena3,
Papa Francisc: Copticii egipteni au fost ucisi pentru ca erau crestini

Papa Francisc si-a exprimat luni profunda tristete pentru decapitarea celor 21 de crestini coptici egipteni din Libia. Pontiful de la Vatican a adresat un mesaj destinat intregii lumii crestine si a facut apel la. continuă pe Antena3

Papa Francisc: Egiptenii decapitati de Statul Islamic sunt martiri ce apartin tuturor crestinilor

Papa Francisc a denuntat uciderea celor 21 de egipteni decapitati de militantii Statului Islamic, afirmand ca acestia au fost ucisi deoarece erau crestini, relateaza The Independent. Singurele lor cuvinte au.

LIVETEXT Criza din Ucraina: Acordul fragil de incetare a focului a intrat in vigoare, dar patru soldati ucraineni au fost ucisi de separatisti

Patru soldati ucraineni au fost ucisi in urma atacurilor separatistilor pro-rusi de cand acordul de incetare a focului a intrat in vigoare, sambata la miezul noptii, relateaza Reuters, citand o sursa militara de la Kiev. Pe langa cei 4 soldati ucisi, alti 21 de soldati ucraineni au fost raniti. ------------Ora 11. 38: Intre timp au intrat in vigoare sanctiunile decise saptamana trecuta pentru 19 oficiali rusi si separatisti Detalii)Ora 11. 32: Lupte grele se dau luni in orasul Vuhlehirsk, la aproape 10 km vest de orasul strategic Debaltseve, transmite Reuters. Urmareste pe HotNews. ro evolutia situatiei din Ucraina.

Armistitiu doar pe hartie. Alti cinci militari au fost ucisi in Ucraina

Cinci militari ucraineni au fost ucisi si alti 22 raniti in lupte cu separatisti prorusi, dupa intrarea in vigoare, duminica, a armistitiului semnat joi la Minsk, relateaza CNN. Un purtator de cuvant.

Armistitiul din Ucraina, in pericol: cinci soldati ucraineni au fost ucisi dupa ce, oficial, a intrat in vigoare acordul de pace

Cinci soldati ucraineni au murit de duminica incoace in timpul confruntarilor cu separatistii prorusi, iar alti 22 au fost raniti in lupte, in ciuda acordului de pace care a intrat in vigoare pe 15 februarie. Separatistii continua sa atace nodul feroviar Debaltevo, despre care sustin ca nu este inclus in termenii armistitiului si, prin urmare, nu reprezinta o incalcare a celor agreate la Minsk.

Chiril Gaburici a fost desemnat pentru functia de premier al Republicii Moldova

Presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, l-a desemnat sambata pentru functia de premier Chiril Gaburici, candidatul Partidului Liberal Democrat PLDM), informeaza Unimedia. Astfel, conform.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )