Libnet.ro
UNICEF

12:30

Papa Francisc: Drama din Austria este o ofensa la adresa intregii umanitati

B1 B1,
Papa Francisc: Drama din Austria este o ofensa la adresa intregii umanitati

Papa Francisc a denuntat moartea celor 71 de imigranti in camionul abandonat pe o autostrada din Austria si a cerut o cooperare eficienta in ceea ce priveste crimele care aduc ofensa intregii. continuă pe B1

Papa Francisc: Drama din Austria, o ofensa la adresa intregii umanitati

Papa Francisc a denuntat duminica moartea a 71 de refugiati intr-un camion pe autostrada Budapesta-Viena si a cerut o cooperare eficienta, ca in cazul crimelor care aduca ofensa intregii umanitati.

Papa Francisc reactioneaza in cazul imigrantilor morti in Austria

Papa Francisc a denuntat duminica moartea a 71 de refugiati intr-un camion pe autostrada Budapesta-Viena, cerand o cooperare eficienta, ca in cazul crimelor care aduca ofensa intregii umanitati,.

Papa Francisc a laudat o carte pentru copii cu povesti cu iepuroaice lesbiene si pinguini gay

Papa Francisc a laudat-o pe scriitoare italiana Francesca Pardi, care a publicat o carte pentru copii ce include povesti cu iepuroaice lesbiene si un cuplu gay de pinguini. Cartea a generat numeroase controverse, iar.

Papa Francisc lauda o carte pentru copii cu povesti despre iepuroaice lesbiene si pinguini gay

Papa Francisc a laudat-o pe scriitoarea italiana a unei carti controversate pentru copii, care include povesti cu iepuroaice lesbiene si un cuplu gay de pinguini.

Papa Francisc lauda o carte pentru copii cu povesti ce includ cupluri gay de pinguini

Papa Francisc a laudat-o pe scriitoarea italiana Francesca Pardi, autoarea unei carti pentru copii, ce include povesti cu iepuroaice lesbiene si un cuplu gay de pinguini, informeaza people. com, conform.

Papa Francisc lauda o carte pentru copii ce include povesti cu iepuroaice lesbiene si pinguini gay

Papa Francisc a laudat-o pe scriitoarea italiana Francesca Pardi, autoarea unei carti pentru copii, ce include povesti cu iepuroaice lesbiene si un cuplu gay de pinguini, informeaza people. com.

MAE: Niciun roman nu a fost implicat in incidentul cu camionul din Austria. 18 romani, retinuti in Ungaria, pentru trafic de persoane

Niciun roman nu a fost implcita in incindetul din AUstria, unde, pe o autostrada a fost gasit un camion in care se aflau zci de imigranti morti. Confirmarea a venit din partea ministerului roman al Afacerilor.

MAE: Niciun roman nu a fost implicat in incidentul cu camionul din Austria. 18 romani, retinuti in Ungaria, pentru trafic de persoane (VIDEO)

Niciun roman nu a fost implicat in incindentul din Austria, unde, pe o autostrada a fost gasit un camion in care se aflau zeci de imigranti morti. Confirmarea a venit din partea ministerului roman al Afacerilor.

UPDATE. Bilantul tragediei din Austria a crescut la 71 de morti. Patru dintre acestia erau copii

Numarul mortilor din camionul din Austria a ajuns la 71. Dintre acestia, 59 sunt barbati, opt femei si patru copii, conform autoritatilor ungare, citate de USA Today. De asemenea, conform.

Guvernul maghiar anunta ca un roman detine camionul in care au fost gasiti 50 de imigranti morti, pe o autostrada din Austria

Guvernul Ungariei a anuntat ca un un cetatean roman detine camionul in care au fost gaiti 50 de imigranti morti, pe o sosea din Austria, informeaza B1 TV. Camionul avea numere de Ungaria. Politia ungara coo.

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )