Libnet.ro
UNICEF

10:30

Papa Francisc reactioneaza in cazul imigrantilor morti in Austria

Antena3 Antena3,
Papa Francisc reactioneaza in cazul imigrantilor morti in Austria

Papa Francisc a denuntat duminica moartea a 71 de refugiati intr-un camion pe autostrada Budapesta-Viena, cerand o cooperare eficienta, ca in cazul crimelor care aduca ofensa intregii umanitati,. continuă pe Antena3

Papa Francisc: Drama din Austria, o ofensa la adresa intregii umanitati

Papa Francisc a denuntat duminica moartea a 71 de refugiati intr-un camion pe autostrada Budapesta-Viena si a cerut o cooperare eficienta, ca in cazul crimelor care aduca ofensa intregii umanitati.

Papa Francisc: Drama din Austria este o ofensa la adresa intregii umanitati

Papa Francisc a denuntat moartea celor 71 de imigranti in camionul abandonat pe o autostrada din Austria si a cerut o cooperare eficienta in ceea ce priveste crimele care aduc ofensa intregii.

Papa Francisc a laudat o carte pentru copii cu povesti cu iepuroaice lesbiene si pinguini gay

Papa Francisc a laudat-o pe scriitoare italiana Francesca Pardi, care a publicat o carte pentru copii ce include povesti cu iepuroaice lesbiene si un cuplu gay de pinguini. Cartea a generat numeroase controverse, iar.

Papa Francisc lauda o carte pentru copii cu povesti despre iepuroaice lesbiene si pinguini gay

Papa Francisc a laudat-o pe scriitoarea italiana a unei carti controversate pentru copii, care include povesti cu iepuroaice lesbiene si un cuplu gay de pinguini.

Papa Francisc lauda o carte pentru copii cu povesti ce includ cupluri gay de pinguini

Papa Francisc a laudat-o pe scriitoarea italiana Francesca Pardi, autoarea unei carti pentru copii, ce include povesti cu iepuroaice lesbiene si un cuplu gay de pinguini, informeaza people. com, conform.

Papa Francisc lauda o carte pentru copii ce include povesti cu iepuroaice lesbiene si pinguini gay

Papa Francisc a laudat-o pe scriitoarea italiana Francesca Pardi, autoarea unei carti pentru copii, ce include povesti cu iepuroaice lesbiene si un cuplu gay de pinguini, informeaza people. com.

UPDATE. Sapte persoane au fost arestate in cazul imigrantilor gasiti morti intr-un camion in Austria

Sapte persoane de cetatenie ungara au fost arestate in cazul celor 70 de imigranti gasiti morti intr-un camion in Austria. ---Numarul mortilor gasiti intr-un camion din Austria a crescut.

Noi detalii socante in cazul imigrantilor gasiti morti intr-un camion in Austria

Politia ungara a retinut sambata seara un al cincilea suspect in cazul celor 71 de imigranti gasiti morti, joi, intr-un camion abandonat pe marginea unei autostrazi din Austria, relateaza AFP in pagina.

Ungaria a arestat trei suspecti in cazul imigrantilor gasiti morti in Austria

Politia ungara a retinut trei persoane suspectate ca ar fi implicate in tragedia produsa joi, unde 59 de barbati, opt femei si patru copii, au fost gasiti morti intr-un camion abandonat in Austria.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )