Libnet.ro
UNICEF

19:00

Papa Francisc excomunica Ndrangheta si indeamna la lupta impotriva Mafiei calabreze

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Papa Francisc excomunica Ndrangheta si indeamna la lupta impotriva Mafiei calabreze

Papa Francisc i-a indemnat sambata pe catolici sa combata puternica Mafie din Calabria - 039;Ndrangheta - pe care a excomunicat-o pentru ca dispretuieste bunul comun, in cursul unei vizite in aceasta regiune defavorizata din sudul. continuă pe Wall-Street Ro

Papa Francisc excomunica mafia calabreza, 'Ndrangheta, si ii indeamna pe catolici sa lupte impotriva ei

Papa Francisc i-a indemnat sambata pe catolici sa combata puternica Mafie din Calabria - 'Ndrangheta - pe care a excomunicat-o pentru ca dispretuieste bunul comun, in cursul unei vizite in aceasta regiune defavorizata din sudul Italiei, transmite Mediafax. Este pentru prima data cand un papa foloseste cuvantul excomunicare referindu-se la mafioti. Atunci cand Papa Ioan Paul al II-lea a condamnat Cosa Nostra, Mafia din Sicilia, in 1993, aceasta i-a raspuns, doua luni mai tarziu, cu atentate impotriva a doua biserici din Roma.

Papa Francisc vrea sa combata MAFIA DIN CALABRIA

Papa Francisc i-a indemnat sambata pe catolici sa combata puternica Mafie din Calabria - Ndrangheta - pe care a excomunicat-o pentru ca dispretuieste bunul comun, in cursul unei vizite in aceasta.

Papa Francisc a vizitat o inchisoare din regiunea Calabria, unde s-a intalnit cu peste 200 de detinuti

Papa Francisc a vizitat o inchisoare din regiunea italiana Calabria. Suveranul Pontif, in varsta de 77 de ani, s-a intalnit, in spatele usilor inchise, cu peste 200 de detinuti, barbati si femei, multi.

Cu raul nu putem face concesii sau compromisuri. Papa Francisc cere sa se respinga orice tip de droguri

Drogurile nu se inving cu droguri, a afirmat vineri Papa Francisc, recomandand societatii sa spuna nu oricarui tip de droguri, inclusiv drogurilor usoare si substitutelor deseori legalizate. Primindu-i pe.

Obama, lipsit de vointa de a lupta impotriva terorismului in Irak. Vezi cine spune asta

Un oficial iranian de rang inalt a declarat vineri ca presedintelui american Barack Obama ii lipseste vointa de a lupta impotriva terorismului, potrivit televiziunii de stat, citata de AFP. Declaratiile.

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )