Libnet.ro
UNICEF

06:00

Papa Francisc indeamna la un Craciun mai tacut, pentru descoperirea dragostei lui Hristos

Antena3 Antena3,
Papa Francisc indeamna la un Craciun mai tacut, pentru descoperirea dragostei lui Hristos

Papa Francisc indeamna crestinii, intr-un mesaj transmis pe Twitter, sa celebreze Craciunul intr-un mod mai tacut, pentru a descoperi esenta Nasterii lui Hristos si a putea auzi vocea dragostei, conform. continuă pe Antena3

Mii de oameni, asteptati in Piata Sfantul Petru din Vatican pentru prima slujba oficiata de Papa Francisc de Craciun

Mii de oameni sunt asteptati marti seara in Piata Sfantul Petru din Vatican, unde Papa Francisc va oficia prima slujba din Ajunul Craciunului de la inceperea pontificatului. Credinciosi din toate colturile.

Papa Francisc le cere autoritatilor din intreaga lume sa rezolve problema persoanelor fara adapost

Papa Francisc le-a cerut duminica autoritatilor politice si serviciilor sociale din lumea intreaga sa faca tot posibilul pentru ca toate familiile sa poata avea o locuinta, relateaza Agerpres.

Papa Francisc si averea lumii acesteia

Capitalismul, in forma sa actuala, este stramb, spune Papa Francisc, desemnat personalitatea anului de revista Time. De ce risca Suveranul Pontif sa fie etichetat drept marxist?.

VIDEO Papa Francisc critica lipsa de profesionalism, atitudinile inchizitorii si barfa din administratia Bisericii Catolice

Curia Romana nu ar trebui sa fie o autoritate birocratica si curioasa, a declarat sambata Papa Francisc, in primul sau discurs la guvernul central al Bisericii pe care a inceput sa o reformeze, informeaza AFP.

Mesajul de Craciun al Papei Francisc.

Papa Francisc indeamna crestinii, intr-un mesaj transmis pe Twitter, sa celebreze Craciunul intr-un mod mai tacut, pentru a descoperi esenta Nasterii lui Hristos si a putea auzi vocea dragostei, informeaza Mediafax. Foarte adesea, Craciunul este foarte galagios. Ar fi bine sa fim mai tacuti, pentru a putea auzi vocea dragostei lui Hristos, a transmis Suveranul Pontif pe contul sau de Twitter - @Pontifex_it. Mesajul este in concordanta cu indemnuri similare lansate de seful Bisericii .

Personalitatile anului 2013. Snowden, Papa Francisc si Malala Yousafzai printre oamenii anului

Agentia France Presse a ales zece personalitati ale anului 2013, care fie au tinut prima pagina a ziarelor, fie sunt reprezentative pentru o anumita lupta, evolutie notabila sau fenomen de societate.

REVISTA PRESEI: De unde cumperi mai ieftin pentru masa de Craciun si Anul Nou.

Cat costa masa de Craciun si Anul Nou? Gandul a luat magazinele la rand si a facut un calcul: Kaufland este cea mai ieftina retea de comert modern, in timp ce Carrefour este cea mai scumpa, potrivit unui calcul gandul folosind un cos pentru masa de Craciun intr-o singura zi in care au fost puse aceleasi tipuri de alimente. La cosurile cadou, reteaua Auchan este cea mai ieftina, in timp ce magazinele Billa sunt cele mai scumpe. Citeste pe: .

Iulius Group: Estimam vanzari cu 30-40% mai mari pentru retaileri in decembrie fata de o luna normala

Decembrie este considerata cea mai buna luna din an pentru retaileri, din punctul de vedere al vanzarilor. In mall-urile din reteaua Iulius Group traficul creste, in medie, cu aproximativ 15% - 20% fata de noiembrie, iar oficialii companiei spun ca din.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )