Libnet.ro
UNICEF

21:30

Papa Francisc, pe lista tintelor gruparii teroriste Stat Islamic

Antena3 Antena3,
Papa Francisc, pe lista tintelor gruparii teroriste Stat Islamic

Papa Francisc a devenit o tinta pentru gruparea terorista Statul Islamic, care il considera drept un dusman al Islamului. Stirea a fost publicata de presa italiana, care citeaza surse anonime din. continuă pe Antena3

Gruparea extremista Stat Islamic a decapitat un combatant kurd in Irak

Centrul american de supraveghere a site-urilor islamiste SITE a anuntat, vineri, ca gruparea extremista Stat Islamic SI) a decapitat un combatant kurd in Irak, amenintand regiunea autonoma Kurdistan cu alte.

John Kerry face apel la o coalitie mondiala pentru a combate gruparea Stat Islamic

Secretarul de Stat american, John Kerry, a pledat, vineri, in favoarea unei coalitii mondiale pentru a lupta impotriva insurgentilor din cadrul gruparii Statul Islamic in Irak si Siria SIIS), informeaza AFP,.

Imaginile fac inconjurul lumii. Papa Francisc s-a jucat de-a v-ati ascunselea. Vantul s-a jucat cu suveranul pontif

O defectiune vestimentara a tulburat intalnirea de ieri a Papei Francisc cu credinciosii adunati in piata Sfantul Petru. Vantul puternic a ravasit pelerina Papei si, pentru cateva clipe, i-a ascuns.

Una dintre cele mai bogate organizatii teroriste - Statul Islamic. Banii teroristilor provin din contrabanda cu petrol, rapiri si afaceri cu dusmanii

Statul Islamic SI) are o economie prospera, de sine statatoare, din contrabanda cu petrol sau din tributul solicitat unei populatii de cel putin opt milioane de oameni. Oficiali arabi si occidentali sunt de parere ca SI este una dintre cele mai bogate organizatii teroriste, reprezentand o amenintare fara precedent.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )