Libnet.ro
UNICEF

01:06

Papa Francisc merge marti la Strasbourg pentru a se adresa Parlamentului European

Adevărul Adevărul,
Papa Francisc merge marti la Strasbourg pentru a se adresa Parlamentului European

Papa Francisc va face marti o vizita la institutiile europene de la Strasbourg pentru a cere unui continent in criza sa ramana deschis fata de straini si sa continue sa lucreze in favoarea dreptatii in lume, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

Papa Francisc merge marti la Strasbourg pentru a se adresa Parlamentului European

Papa Francisc va face marti o vizita la institutiile europene de la Strasbourg pentru a cere unui continent in criza sa ramana deschis fata de straini si sa continue sa lucreze in favoarea dreptatii in.

Papa Francisc merge in Parlamentul European

Papa Francisc merge marti la Strasbourg unde va face o vizita la institutiile europene pentru a cere unui continent in criza sa ramana deschis fata de straini si sa continue sa lucreze in favoarea dreptatii in lume, .

Papa Francisc va sustine, marti, un discurs in Parlamentul European

Papa Francisc va face marti o vizita la institutiile europene de la Strasbourg pentru a cere UE sa ramana deschisa fata de straini si sa continue sa lucreze in favoarea dreptatii in lume, informeaza AF.

Avertismentul lansat de Papa Francisc: Lacomia este cea care va duce la sfarsitul lumii

Lacomia este cea care va duce la sfarsitul lumii e avertismentul lansat Papa Francisc in timpul unei conferinte, in fata reprezentantilor Organizatiei Natiunilor Unite pentru Alimentatie si Agricultura.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )