Libnet.ro
UNICEF

13:00

Parchetul general a dispus inceperea urmarii penale, in urma plangerii lui Robert Negoita impotriva lui Sebastian Ghita

Hotnews Hotnews,
 Parchetul general a dispus inceperea urmarii penale, in urma plangerii lui Robert Negoita impotriva lui Sebastian Ghita

Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie a dispus vineri inceperea urmarii penale cu privire la fapta sesizata de Robert Negoita, care a formulat o plangere impotriva lui Sebastian Ghita. continuă pe Hotnews

Deputatul Florin Popescu, audiat la Parchetul General intr-un dosar in care este suspectat de conflict de interese

Deputatul Florin Popescu s-a prezentat, vineri, la Parchetul General, fiind citat pentru a fi audiat intr-un dosar in care este suspectat de conflict de interese din perioada mandatului de presedinte al Consiliul Judetean Dambovita, cand ar fi semnat un contract cu firma la care era asociat.

Traian Basescu poate ameninta in voie! Parchetul General ii apara imunitatea

Parchetul General apara imunitatea presedintelui Traian Basescu, dand de inteles ca acesta poate jigni fara sa se ia vreo masura in acest caz. Un comunicat de presa al Parchetului General a anuntat.

Parchetul ICCJ incepe urmarirea penala, in cazul plangerii lui Robert Negoita impotriva lui Sebastian Ghita

Parchetul inaltei Curti de Casatie si Justitie a inceput, vineri, urmarirea penala pentru fapta de amenintare, in urma plangerii formulate de primarul Sectorului 3, Robert Negoita, impotriva deputatului Sebastian Ghita.

Directorul Omniasig Vaslui si doi angajati ai sucursalei citati la Parchetul General

Politistii din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor Vaslui au efectuat astazi o perechezitie la sediul Sucursalei Vaslui a Omniasig, de unde au fost ridicate mai multe documente. Politistii au au inmanat citatii pentru a se prezenta la audiere la sediul Parchetului General directorului sucursalei, Catalin Ghintuiala, si altor doi angajati din cadrul aceleaai sucursale.

Directorul Omniasig Vaslui si doi angajati ai sucursalei,citati la Parchetul General

Politistii din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor Vaslui au efectuat astazi o perechezitie la sediul Sucursalei Vaslui a Omniasig, de unde au fost ridicate mai multe documente. Politistii au inmanat citatii pentru a se prezenta la audiere la sediul Parchetului General directorului sucursalei, Catalin Ghintuiala, si altor doi angajati din cadrul aceleaai sucursale.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )