Libnet.ro
UNICEF

14:00

Parchetul General nu l-a putut audia marti pe tortionarul Alexandru Visinescu pentru ca acesta s-a internat in spital

Adevărul Adevărul,
Parchetul General nu l-a putut audia marti pe tortionarul Alexandru Visinescu pentru ca acesta s-a internat in spital

Procurorii Parchetului General au amanat, marti, audierea fostului comandant al Penitenciarului Ramnicu Sarat Alexandru Visinescu, dupa ce acesta a anuntat ca are probleme de sanatate si s-ar fi internat in spital. continuă pe Adevărul

Alexandru Visinescu s-a internat. Tortionarul trebuia sa fie audiat astazi la Parchetul General

Alexandru Visinescu, fostul comandant al inchisorii politice de la Ramnicu Sarat, este bolnav. El era asteptat marti la Parchetul General pentru audieri, insa avocatul sau a depus la dosar un certificat medical.

Tortionarul Alexandru Visinescu, acuzat de GENOCID, este asteptat la Parchetul General pentru audieri

Alexandru Visinescu, fostul comandant al inchisorii politice de la Ramnicu Sarat, este asteptat in aceasta dimineata la Parchetul General, pentru audieri. Procurorii au inceput urmarirea penala in cazul.

Noi audieri la Parchetul General in cazul copilului ucis de maidanezi. in fata procurorilor a ajuns si administratorul terenului unde s-a intamplat tragedia

Noi audieri miercuri in dosarul in care se cauta vinovatii pentru moartea lui Ionut Anghel, baietelul de patru ani ucis de caini maidanezi din Parcul Tei. Astazi in fata procurorilor a ajuns si administratorul firmei pe terenul careia Ionut a fost omorat. Constantin Ciorascu a fost adus la Parchetul Instantei Supreme cu mandat, intrucat nu s-a prezentat dupa ce a fost citat de anchetatori pentru a da declaratii in acest dosar.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )