Libnet.ro
UNICEF

14:00

Parchetul, sesizat de Corpul de control al MAI cu privire la spaga pentru mai multi sefi din IGPR

B1 B1,
Parchetul, sesizat de Corpul de control al MAI cu privire la spaga pentru mai multi sefi din IGPR

Raportul privind ancheta spagii din Ministerul de Interne a fost finalizat si trimis vineri la Parchet. Corpul de Control al ministrului de Interne a decis sa verifice, saptamana trecuta, mai multi sefi. continuă pe B1

Corpul de control al MAI sesizeaza Parchetul General in cazul listei de cadouri pentru sefi din IGPR

Corpul de Control al Ministerului Afacerilor Interne a sesizat Parchetul General in cazul listei de cadouri intocmite de seful Biroului de Combatere a Criminalitatii Organizate BCCO) Constanta si a anuntat ca, in urma verificarilor, s-au descoperit mai multe abateri atat in cazul acestuia, cat si la doi sefi de servicii din subordinea lui, potrivit unui comunicat al MAI citat de Mediafax.

Parchetul, sesizat de MAI cu privire la spaga pentru mai multi sefi din IGPR.

Raportul privind ancheta spagii din Ministerul de Interne a fost finalizat si trimis, vineri, la Parchet, informeaza b1. ro. Corpul de Control al ministrului de Interne a decis sa verifice, saptamana trecuta, mai multi sefi din Politia Romana, dupa ce numele lor au aparut pe o lista publicata in presa pe care erau trecute cadouri pe care acestia ar fi trebuit sa le primeasca. Anchetatorii au stablit ca lista respectiva a fost intocmita de seful Biroului de Combatere a Criminalitatii .

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )