Libnet.ro
UNICEF

08:00

Parintii si fosta sotie a lui Bogdan Olteanu, audiati la DNA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Parintii si fosta sotie a lui Bogdan Olteanu, audiati la DNA

Parintii si fosta sotie a lui Bogdan Olteanu sunt audiati in aceasta dimineata la Directia Nationala Anticoruptie DNA), informeaza Digi24. continuă pe Ziarul Bursa

Parintii lui Bogdan Olteanu, audiati la DNA

Saptamana incepe in forta si la Directia Nationala Anticoruptie DNA). Acolo au ajuns, luni dimineata, parintii fostului viceguvernator BNR, Bogdan Olteanu, dar si fosta lui.

Parintii lui Bogdan Olteanu au ajuns la DNA. Procurorii au citat-o si pe fosta sotie a acestuia

Parintii lui Bogdan Olteanu, fost viceguvernator al BNR, au ajuns luni dimineata la Directia Nationala Anticoruptie, informeaza Agerpres.

Familia lui Bogdan Olteanu da declaratii la DNA in dosarul in care fostul guvernator BNR este acuzat de luare de mita (VIDEO)

Parintii lui Bogdan Olteanu, fosta sotie si iubita lui s-au prezentat luni dimineata la DNA pentru a da declaratii in dosarul in care fostul guvernator BNR este acuzat de luare de mita, informeaza B1.

Fosta sotie a lui Horia Moculescu s-a apucat de videochat: ii dadea 500 euro pentru noua nopti de nebunii (FOTO, VIDEO)

Mariana Moculescu este din nou denigrata de fostul iubit. Dupa ce acesta a declarat ca fosta sotie a lui Horia Moculescu a intretinut relatii sexuale pe bani, acum Cristi Marin dezvalui adevarata meserie a .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )