Libnet.ro
UNICEF

10:00

Paris: Doua persoane au fost luate ostatice intr-un oficiu postal. Atacatorul a fost arestat

B1 B1,
Paris: Doua persoane au fost luate ostatice intr-un oficiu postal. Atacatorul a fost arestat

45: Politia confirma ca au arestat atacatorul, iar ostaticii au fost eliberati nevatamati. Doua persoane au fost luate ostatice de catre un barbat inarmat intr-un oficiu postal din Colombes, o. continuă pe B1

Noua alerta in Paris: Trei persoane au fost luate ostatice intr-un oficiu postal de catre un barbat inarmat

Trei persoane au fost luate ostatice de catre un barbat inarmat intr-un oficiu postal din Colombes, o suburbie din nordul Parisului. Barbatul este inarmat cu o pusca Kalashnikov, informeaza RTL, potrivit.

Cel putin 3 oameni au fost luati ostatici intr-un oficiu postal din Paris

Cel putin trei persoane au fost luate ostatice de catre un barbat inarmat intr-un oficiu postal din Colombes, o suburbie din nordul Parisului, transmite presa franceza. Din primele informatii reiese ca barbatul.

Cel putin 3 oameni au fost luati ostatici intr-un oficiu postal din Paris. Politistii spun ca ar fi o tentativa de JAF ARMAT (VIDEO)

Cel putin trei persoane au fost luate ostatice de catre un barbat inarmat intr-un oficiu postal din Colombes, o suburbie din nordul Parisului, transmite presa franceza. Din primele informatii reiese ca barbatul.

Paris. Barbatul care luase mai multi ostatici intr-un oficiu postal S-A PREDAT fortelor de ordine

UPDATE:Barbatul, care intrase inarmat intr-un oficiu postal, s-a predat autoritatilor. El se pare ca suferea de depresie, pe fondul unei dezamagiri in dragoste. Cel putin trei persoane au fost luate ostatice de.

FOTO Accident teribil in localitatea Recas. Doua persoane si-au pierdut viata

Un grav accident a avut loc joi dimineata pe raza localitatii Recas. Doua persoane, sot si sotie, au decedat. Drumul a fost blocat pe ambele sensuri de mers.

Operatiuni antiteroriste in Europa: Germania a arestat doua persoane suspecte, iar in Belgia au murit trei oameni in timpul unei interventii

Operatiuni antiteroriste de in Europa. Politia germana a arestat doua persoane in aceasta dimineata, acuzati ca faceau propaganda pentru gruparea terorista Statul Islamic. Cei doi erau de origine turca, iar reprezentantii fortelor de ordine spun ca nu au gasit indicii potrivit carora ar fi planuit atacuri pe teritoriu german, ci doar in Siria.

Tatal unui jucator de la Lazio, arestat dupa ce-a omorat doua persoane, in urma unui scenariu incredibil

Mijlocasul brazilian Felipe Anderson, de la Lazio, trece prin momente dificile, dupa un gest reprobabil al tatalui sau. Scenariul in urma caruia doua peroane si-au pierdut viata este unul cu adevarat halucinant.

Un bebelus a fost gasit abandonat intr-o punga, pe scarile unei clinici private din Sibiu

Un bebelus a fost abandonat intr-o punga, pe scarile unei clinici private din municipiul Sibiu, langa el fiind lasat un bilet in care mama acestuia arata ca nu are resurse materiale pentru a-l creste. Am fost s.

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2417 seconds )