Libnet.ro
UNICEF

11:00

Parlament: Textul proiectului bugetului de stat pe 2015, adoptat pe articole

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Parlament: Textul proiectului bugetului de stat pe 2015, adoptat pe articole

Plenul reunit al Parlamentului a votat vineri pe articole textul proiectului legii bugetului de stat pe anul 2015 si senatorii si deputatii au inceput dezbaterile asupra anexelor acestui proiect. continuă pe Ziarul Bursa

Bugetul de stat pe 2015, adoptat de comisiile de buget-finante, dupa trei zile de dezbateri

Comisiile de buget-finante din Camera Deputatilor si Senat au adoptat, joi, proiectul bugetului de stat pe 2015, cu doar doua voturi impotriva si o abtinere, cu unele amendamente, dupa un maraton de dezbateri, care a durat trei zile, potrivit Mediafax. Raportul comisiei de buget-finante urmeaza sa intre, vineri in dezbaterea plenului Parlamentului, iar votul final ar putea avea loc duminica, in aceeasi zi cu depunerea juramantului in fata Legislativului de catre noul presedinte al Romaniei, Klaus Iohannis.

Parlamentul a inceput dezbaterile asupra proiectului bugetului de stat

Proiectul bugetului de stat pe anul 2015 este dezbatut, vineri, in sedinta comuna a Camerei Deputatilor si Senatului, in prezenta premierului Victor Ponta.

Bugetul de stat pe 2015, adoptat de comisiile parlamentare

Comisiile de buget-finante din Camera Deputatilor si Senat au adoptat, ieri seara, proiectul bugetului de stat pe 2015, cu doua voturi impotriva si o abtinere, cu unele amendamente, dupa dezbateri care a durat trei zile, scriu surse din presa.

Bugetul de stat pe 2015, adoptat de comisiile de buget-finante, dupa trei zile de dezbateri

Comisiile de buget-finante din Camera Deputatilor si Senat au adoptat, joi, proiectul bugetului de stat pe 2015, cu doar doua voturi impotriva si o abtinere, cu unele amendamente, dupa un maraton de dezbateri, care a durat trei zile, informeaza Mediafax.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )