Libnet.ro
UNICEF

05:30

Parlamentarii USR din Bucuresti vor protesta in strada

România Liberă România Liberă,
Parlamentarii USR din Bucuresti vor protesta in strada

Parlamentarii si consilierii USR din Bucuresti vor protesta in strada impotriva abuzului puterii PSD care elibereaza Piata Victoriei, prin violenta, pentru a face loc targului Gabrielei Firea. continuă pe România Liberă

Parlamentarii USR din Bucuresti vor protesta in strada contra targului de Craciun din Piata Victoriei

Parlamentarii si consilierii USR din Bucuresti vor protesta in strada impotriva abuzului puterii PSD care elibereaza Piata Victoriei, prin violenta, pentru a face loc targului Gabrielei Firea.

Luminitele de Craciun din Bucuresti vor fi aprinse pe 1 decembrie, la ora 19.10, de la Targul de Craciun din Piata Constitutiei

Luminitele de Craciun din Bucuresti vor fi aprinse pe 1 decembrie, la ora 19. 10, de la Targul de Craciun din Piata Constitutiei, anunta Primaria Capitalei. Peste 3 milioane de beculete de tip LED vor impodobi orasul cu ocazia sarbatorilor de iarna, iar anul acesta traseul iluminatului festiv insumeaza peste 33 de kilometri si cuprinde 59 de locatii din Bucuresti. Tema iluminatului de sarbatori este axata pe figurine luminoase inspirate din traditiile romanesti: ie, clop, hora, motive traditionale romanesti.

in urma unui incendiu din Bucuresti, zeci de oameni au fost evacuati

Din cauza unui incendiu din Bucuresti, de pe bulevardul Ramnicu Sarat, 50 de persoane, printre care 10 copii, au fost evacuati de urgenta. Incendiul a izbucnit joi dimineata, in jurul orei 2:30.

Hotelul Radisson din Bucuresti, vandut cu 169,2 milioane de euro

Elbit Imaging a anuntat vanzarea complexului hotelier Radisson din Bucuresti la un pret de 169,2 milioane de euro catre doua fonduri internationale de investitii.

Cat valoreaza un hotel de 5 stele din Bucuresti: Hotelul Radisson Blu din Capitala a fost vandut

Compania Elbit Imaging, care detine 98,2% din actiunile complexului hotelier Radisson din Capitala, a semnat vanzarea pachetului contra sumei de 169,2 milioane de euro, potrivit unui.

Incendiu intr-un apartament de bloc din Bucuresti. 50 de persoane au fost evacuate din imobil

In noaptea de miercuri spre joi pompierii bucuresteni au intervenit la un incendiu izbucnit la un apartament din Capitala si au evacuat din imobil 50 de persoane, printre care si 10 copii. Trei persoane au ajuns la spital: un barbat cu arsuri pe maini si fata, o femeie cu atac de panica si o fetita aprox patru ani) usor expusa la fum.

Vesti bune pentru romani. Pensionarii care din decembrie vor primi pensii marite

Aproximativ 16. 000 de fosti angajati ai Ministerului Afacerilor Interne MAI) vor primi, din decembrie, diferentele de bani rezultate in urma recalcularii acestora, in baza Legii 223/2015, a anuntat,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )