Libnet.ro
UNICEF

01:05

Parlamentarii vor pensii speciale si pentru personalul operativ din cadrul serviciilor de ambulanta

Adevărul Adevărul,
Parlamentarii vor pensii speciale si pentru personalul operativ din cadrul serviciilor de ambulanta

Personalul profesionist de interventie din cadrul serviciilor de ambulanta ar putea beneficia de pensii speciale, fiindu-le interzis insa sa exprime in public opinii contrare intereselor Romaniei, potrivit unei initiative legislative depuse la Senat de un grup de 82 de parlamentari. continuă pe Adevărul

Parlamentarii vor pensii speciale si pentru personalul operativ din cadrul serviciilor de ambulanta. Le este interzis insa sa exprime in public opinii contrare intereselor Romaniei

Personalul profesionist de interventie din cadrul serviciilor de ambulanta ar putea beneficia de pensii speciale, fiindu-le interzis insa sa 'exprime in public opinii contrare intereselor Romaniei', potrivit unei initiative legislative depuse la Senat de un grup de 82 de parlamentari, scrie Mediafax.

Parlamentarii vor pensii speciale si pentru personalul operativ din cadrul serviciilor de ambulanta

Personalul profesionist de interventie din cadrul serviciilor de ambulanta ar putea beneficia de pensii speciale, fiindu-le interzis insa sa 039;039;exprime in public opinii contrare intereselor Romaniei039;039;, potrivit unei initiative legislative depuse la.

Pensii speciale pentru personalul serviciilor de ambulanta. Ce nu vor avea voie sa faca medicii si asistentele

Personalul profesionist de interventie din cadrul serviciilor de ambulanta ar putea beneficia de pensii speciale, fiindu-le interzis insa sa exprime in public opinii contrare intereselor Romaniei, potrivit .

Parlamentarii vor pensii speciale si pentru profesorii din invatamantul preuniversitar

Profesorii din invatamantul preuniversitar, cu o vechime efectiva de 30 de ani in invatamant, ar putea beneficia, la implinirea varstei legale de pensionare, de pensie de serviciu in cuantum de 80% din media veniturilor brute realizate in ultimele 12 luni, potrivit unui proiect depus la Parlament, citat de Mediafax.

Parlamentarii vor pensii speciale si pentru profesorii din invatamantul preuniversitar

Profesorii din invatamantul preuniversitar, cu o vechime efectiva de 30 de ani in invatamant, ar putea beneficia, la implinirea varstei legale de pensionare, de pensie de serviciu in cuantum de 80% din media veniturilor brute realizate in ultimele 12.

Parlamentarii din PSD si UNPR vor pensii speciale si pentru profesori

Profesorii din invatamantul preuniversitar, cu o vechime efectiva de 30 de ani in invatamant, ar putea beneficia, la implinirea varstei legale de pensionare, de pensie de serviciu in cuantum de 80% din media veniturilor brute realizate in ultimele 12 luni, potrivit unui proiect depus mai multi parlamentari ai PSD si UNPR la Parlament.

Beneficiile pe care si le-au votat parlamentarii in 2015: pensii speciale, indemnizatii majorate

Parlamentarii si-au votat, in anul 2015, mai multe beneficii, printre care si legea privind pensiile speciale, prin care vor putea primi, la finalul mandatului, sume de pana la 16. 500 de lei, brut, precum si majorari de indemnizatii de 10 la suta, la.

Proiect: profesorii cu vechime ar putea primi pensii speciale

Profesorii din invatamantul preuniversitar, cu o vechime efectiva de 30 de ani in invatamant, ar putea beneficia de pensii speciale.

Guvernul ar putea sesiza Curtea Constitutionala in cazul pensiilor speciale pentru alesii locali

Guvernul Ciolos ar putea sesiza Curtea Constitutionala in cazul pensiilor speciale pentru alesii locali, posibilitatea unei asemenea actiuni fiind analizata foarte serios in prezent, urmand sa fie pusa in practica in perioada imediat urmatoare, daca se va ajunge la o concluzie in acest sens. Guvernul analizeaza foarte serios posibilitatea de a solicita Curtii Constitutionale aviz de constitutionalitate pe legea pensiilor speciale pentru alesii locali, au spus sambata, pentru agentia Mediafax, surse oficiale.

Guvernul Ciolos ar putea sesiza CCR in cazul pensiilor speciale pentru alesii locali

Guvernul Ciolos ar putea sesiza Curtea Constitutionala in cazul pensiilor speciale pentru alesii locali, posibilitatea unei asemenea actiuni fiind analizata foarte serios in prezent, urmand sa fie pusa in practica in perioada imediat urmatoare, daca se va ajunge la o concluzie in acest sens.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2375 seconds )