Libnet.ro
UNICEF

01:05

Parlamentarii vor pensii speciale si pentru profesorii din invatamantul preuniversitar

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Parlamentarii vor pensii speciale si pentru profesorii din invatamantul preuniversitar

Profesorii din invatamantul preuniversitar, cu o vechime efectiva de 30 de ani in invatamant, ar putea beneficia, la implinirea varstei legale de pensionare, de pensie de serviciu in cuantum de 80% din media veniturilor brute realizate in ultimele 12. continuă pe Wall-Street Ro

Proiect de lege pentru pensii speciale acordate profesorilor din invatamantul preuniversitar

Profesorii din invatamantul preuniversitar, cu o vechime efectiva de 30 de ani in invatamant, ar putea beneficia, la implinirea varstei legale de pensionare, de pensie de serviciu in cuantum de 80% din media veniturilor brute realizate in ultimele 12 luni, potrivit unui proiect depus la Parlament.

Parlamentarii din PSD si UNPR vor pensii speciale si pentru profesori

Profesorii din invatamantul preuniversitar, cu o vechime efectiva de 30 de ani in invatamant, ar putea beneficia, la implinirea varstei legale de pensionare, de pensie de serviciu in cuantum de 80% din media veniturilor brute realizate in ultimele 12 luni, potrivit unui proiect depus mai multi parlamentari ai PSD si UNPR la Parlament.

Proiect: profesorii cu vechime ar putea primi pensii speciale

Profesorii din invatamantul preuniversitar, cu o vechime efectiva de 30 de ani in invatamant, ar putea beneficia de pensii speciale.

Primarii si sefii de consilii judetene ar putea primi pensii speciale intre 1.500 si 6.500 de lei. Dar doar daca nu sunt condamnati definitiv pentru coruptie

Primarii, viceprimarii, presedintii si vicepresedintii de CJ ar putea primi, potrivit calculelor Mediafax, pensii speciale de la 1. 500 la 6. 500 de lei, printre beneficiari figurand Liviu Dragnea sau fostii edili Sorin Oprescu, Marian Vanghelie si Andrei Chiliman, daca nu sunt condamnati definitiv.

Guvernul ar putea sesiza Curtea Constitutionala in cazul pensiilor speciale pentru alesii locali

Guvernul Ciolos ar putea sesiza Curtea Constitutionala in cazul pensiilor speciale pentru alesii locali, posibilitatea unei asemenea actiuni fiind analizata foarte serios in prezent, urmand sa fie pusa in practica in perioada imediat urmatoare, daca se va ajunge la o concluzie in acest sens. Guvernul analizeaza foarte serios posibilitatea de a solicita Curtii Constitutionale aviz de constitutionalitate pe legea pensiilor speciale pentru alesii locali, au spus sambata, pentru agentia Mediafax, surse oficiale.

Guvernul Ciolos ar putea sesiza CCR in cazul pensiilor speciale pentru alesii locali

Guvernul Ciolos ar putea sesiza Curtea Constitutionala in cazul pensiilor speciale pentru alesii locali, posibilitatea unei asemenea actiuni fiind analizata foarte serios in prezent, urmand sa fie pusa in practica in perioada imediat urmatoare, daca se va ajunge la o concluzie in acest sens.

Guvernul Ciolos ar putea sesiza CCR in cazul pensiilor speciale pentru alesii locali

Guvernul Ciolos ar putea sesiza Curtea Constitutionala in cazul pensiilor speciale pentru alesii locali, posibilitatea unei asemenea actiuni fiind analizata foarte serios in prezent, urmand sa fie pusa in.

Iohannis a promulgat legea privind pensiile speciale pentru parlamentari

Presedintele Klaus Iohannis a semnat astazi decretul privind promulgarea legii privind indemnizatiile speciale pentru limita de varsta a parlamentarilor, informeaza Administratia Prezidentiala.

Dosar penal pentru vatamare din culpa, pe numele lui Miron Cozma

Miron Cozma a ramas fara permis, pentru o perioada de 30 de zile, si s-a ales cu un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa, dupa ce, miercuri seara, a fost implicat intr-un accident, la intrarea in municipiul Craiova.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )