Libnet.ro
UNICEF

01:05

Proiect de lege pentru pensii speciale acordate profesorilor din invatamantul preuniversitar

Hotnews Hotnews,
 Proiect de lege pentru pensii speciale acordate profesorilor din invatamantul preuniversitar

Profesorii din invatamantul preuniversitar, cu o vechime efectiva de 30 de ani in invatamant, ar putea beneficia, la implinirea varstei legale de pensionare, de pensie de serviciu in cuantum de 80% din media veniturilor brute realizate in ultimele 12 luni, potrivit unui proiect depus la Parlament. continuă pe Hotnews

Proiect: profesorii cu vechime ar putea primi pensii speciale

Profesorii din invatamantul preuniversitar, cu o vechime efectiva de 30 de ani in invatamant, ar putea beneficia de pensii speciale.

Primarii si sefii de consilii judetene ar putea primi pensii speciale intre 1.500 si 6.500 de lei. Dar doar daca nu sunt condamnati definitiv pentru coruptie

Primarii, viceprimarii, presedintii si vicepresedintii de CJ ar putea primi, potrivit calculelor Mediafax, pensii speciale de la 1. 500 la 6. 500 de lei, printre beneficiari figurand Liviu Dragnea sau fostii edili Sorin Oprescu, Marian Vanghelie si Andrei Chiliman, daca nu sunt condamnati definitiv.

Surse: Parlamentarii au presat sefii de partide pentru pensiile speciale

Surse: Parlamentarii au presat sefii de partide pentru pensiile speciale. Miercuri, presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea pentru completarea Statutului deputatilor si senatorilor, care introduce pensiile speci.

Guvernul a alocat 266,7 milioane de lei pentru plata arieratelor unor localitati din 39 de judete

Guvernul a decis, in sedinta de miercuri, alocarea de la fondul de rezerva a 266,7 milioane de lei pentru ca mai multe localitati din 39 de judete sa-si poata plati arieratele, potrivit unui comunicat al Executivului.

Parlamentarii din PSD si UNPR vor pensii speciale si pentru profesori

Profesorii din invatamantul preuniversitar, cu o vechime efectiva de 30 de ani in invatamant, ar putea beneficia, la implinirea varstei legale de pensionare, de pensie de serviciu in cuantum de 80% din media veniturilor brute realizate in ultimele 12 luni, potrivit unui proiect depus mai multi parlamentari ai PSD si UNPR la Parlament.

Parlamentarii vor pensii speciale si pentru profesorii din invatamantul preuniversitar

Profesorii din invatamantul preuniversitar, cu o vechime efectiva de 30 de ani in invatamant, ar putea beneficia, la implinirea varstei legale de pensionare, de pensie de serviciu in cuantum de 80% din media veniturilor brute realizate in ultimele 12.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )