Libnet.ro
UNICEF

06:00

Surse: Parlamentarii au presat sefii de partide pentru pensiile speciale

Antena3 Antena3,
Surse: Parlamentarii au presat sefii de partide pentru pensiile speciale

Surse: Parlamentarii au presat sefii de partide pentru pensiile speciale. Miercuri, presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea pentru completarea Statutului deputatilor si senatorilor, care introduce pensiile speci. continuă pe Antena3

Scandal pentru pensiile speciale ale primarilor. Ce au decis senatorii

Proiectul de lege privind acordarea pensiilor speciale pentru alesii locali - primari, viceprimari, sefi de consilii judetene- a fost dezbatut si votat, luni, de plenul Senatului, for decizional, proiectul fiind .

Politic Show: Planul lui Tariceanu. Cum vrea sa ajunga la guvernare si dupa 2016; Cum i-au santajat parlamentarii pe sefii lor de partid pentru a-si da pensii speciale; Un an dupa plecarea de la Cotroceni, Basescu construieste opozitia la USL

Scandal in PNL Gorj: Dian Popescu si-a dat demisia din partid. De ce il primeste ALDE si ce spun liberalii. Senatorul Dian Popescu a demisionat. PNL se opune pensiilor speciale pentru alesii locali. Ce masuri vor lua liberalii. PNL se opune proiectului de lege privind pensiile speciale pentru.

Iohannis a promulgat legea privind pensiile speciale pentru parlamentari

Presedintele Klaus Iohannis a semnat astazi decretul privind promulgarea legii privind indemnizatiile speciale pentru limita de varsta a parlamentarilor, informeaza Administratia Prezidentiala.

Senatorii legifereaza astazi pensiile speciale ale alesilor locali

Proiectul de lege privind acordarea pensiilor speciale pentru alesii locali - primari, viceprimari, sefi de consilii judetene- va fi dezbatut si votat, luni, de plenul Senatului, for decizional, proiectul fiind sustinut de PSD, insa contestat de liberali,.

Alina Gorghiu: Pensiile speciale pentru alesii locali se afla, luni, pe ordinea de zi a Senatului. Nu sustinem acordarea acestor pensii

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, duminica,in cadrul unei conferinte de presa, faptul ca liberalii nu vor sustine proiectul de lege care prevede acordarea de pensii speciale alesilor locali. Proiectul de lege, potrivit liderului liberal, ajunge in pentru vot, in Senat, luni.

Pensiile speciale, contestate vehement

Presedintele Comisiei economice a Senatului, liberalul Eugen Tapu Nazare, s-a declarat, duminica, impotriva pensiilor speciale si a precizat, intr-o conferinta de presa, ca acestea sunt incorecte si discrimineaza cetatenii.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )