Libnet.ro
UNICEF

08:00

Scandal pentru pensiile speciale ale primarilor. Ce au decis senatorii

Antena3 Antena3,
Scandal pentru pensiile speciale ale primarilor. Ce au decis senatorii

Proiectul de lege privind acordarea pensiilor speciale pentru alesii locali - primari, viceprimari, sefi de consilii judetene- a fost dezbatut si votat, luni, de plenul Senatului, for decizional, proiectul fiind . continuă pe Antena3

Senatorii legifereaza astazi pensiile speciale ale alesilor locali

Proiectul de lege privind acordarea pensiilor speciale pentru alesii locali - primari, viceprimari, sefi de consilii judetene- va fi dezbatut si votat, luni, de plenul Senatului, for decizional, proiectul fiind sustinut de PSD, insa contestat de liberali,.

SURSE Klaus Iohannis va promulga pensiile speciale ale parlamentarilor

Presedintele Klaus Iohannis va promulga legea prin care parlamentarii si-au acordat pensii speciale, potrivit unor surse oficiale din Admnistratia Prezidentiala. Singura cale de atac a presedintelui ramanea sesizarea Curtii Constitutionale CCR), insa Iohannis considera ca nu are temei pentru a merge cu legea in fata judecatorilor constitutionalisti.

Alina Gorghiu: Pensiile speciale pentru alesii locali se afla, luni, pe ordinea de zi a Senatului. Nu sustinem acordarea acestor pensii

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, duminica,in cadrul unei conferinte de presa, faptul ca liberalii nu vor sustine proiectul de lege care prevede acordarea de pensii speciale alesilor locali. Proiectul de lege, potrivit liderului liberal, ajunge in pentru vot, in Senat, luni.

Pensiile speciale, contestate vehement

Presedintele Comisiei economice a Senatului, liberalul Eugen Tapu Nazare, s-a declarat, duminica, impotriva pensiilor speciale si a precizat, intr-o conferinta de presa, ca acestea sunt incorecte si discrimineaza cetatenii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )