Libnet.ro
UNICEF

00:08

Parlamentul va adopta, in cel mult trei saptamani, mai multe legi legate de MCV

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Parlamentul va adopta, in cel mult trei saptamani, mai multe legi legate de MCV

Parlamentul urmeaza sa adopte, in cel mult trei saptamani, prin procedura de urgenta, mai multe proiecte de lege care fac parte dintr-o strategie mai larga in legatura cu Mecanismul de Cooperare si Verificare, a anuntat, ieri, presedintele Camerei Deputatilor. continuă pe Ziarul Bursa

Zgonea: Parlamentul va adopta in cel mult trei saptamani mai multe legi legate de MCV.

Parlamentul urmeaza sa adopte, in cel mult trei saptamani, prin procedura de urgenta, mai multe proiecte de lege care fac parte dintr-o strategie mai larga in legatura cu Mecanismul de Cooperare si Verificare, a anuntat, joi, presedintele Camerei Deputatilor, potrivit Mediafax. Premierul Victor Ponta si ministrul Justitiei, Mona Pivniceru, s-au intalnit, la Parlament, cu reprezentantii celor doua Camere, pentru a discuta o strategie de implementare a Mecanismului de Cooperare si Verificare, .

Gerard Pique, indisponibil intre doua si trei saptamani din cauza unei contuzii, va rata meciul cu Benfica

Fundasul Barcelonei, Gerard Pique, a suferit o contuzie la piciorul stang in timpul partidei de miercuri cu Spartak Moscova si va fi indisponibil in urmatoarele doua-trei saptamani, scrie Mediafax.

CSSPP: Generatiile 1966-1971 vor avea pensii de cel mult 15% din ultimul salariu

Resursele statului vor asigura generatiilor 1966-1971 o pensie de cel mult 15 procente din ultimul salariu, sustine vicepresedintele Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private CSSPP), Ion Giuresc u.

Pensia pentru generatia 1966-1971 va ajunge la cel mult 15% din ultimul salariu

Resursele actuale ale sistemului vor ajunge pentru a asigura salariatilor nascuti intre anii 1966-1971 cel mult 15% din ultimul salariu, scrie Ziarul Financiar. in momentul in care persoanele nascute in.

Cand vor ajunge la pensie vor primi cel mult 15% din ultimul salariu. Cum a ajuns Romania sa fie ultima din Europa si la acest capitol

Resursele actuale ale sistemului de pensii de stat vor asigura celor nascuti in perioada 1966-1971, asa-numitii decretei, o pensie care va atinge cel mult 15% din ultimul salariu, potrivit datelor autoritatii.

Vita de vie cu aroma de cannabis: Un barbat din Dambovita a fost depistat cu mai multe plante in gradina sa

Romanii sunt din ce in ce mai inevtinvi cand vine vorba de a ascunde o cultura de cannabis, pe care mai apoi o vand pentru a-si spori veniturile. Este si cazul unui barbat din Dambovita, care a ascuns mai multe.

O tamponare intre mai multe masini ingreuneaza circulatia la iesirea din Capitala, pe DN1

Traficul rutier se desfasoara ingreunat vineri dimineata pe DN1, la iesirea din Bucuresti catre Ploiesti, in zona Baneasa, din cauza unei tamponari in care au fost implicate mai multe autoturisme,.

Perchezitii in judetul Ilfov la mai multe societati comerciale care aduc marfa din Turcia si China

Cinci perchezitii au loc vineri dimineata in Bucuresti si judetul Ilfov, fiind vizate mai mai multe societati comerciale care aduc marfa din China si Turcia. Societatile sunt suspecte de evaziune.

Perchezitii in judetul Ilfov la mai multe societati comerciale: Prejudiciul estimat, 350.000 euro

Cinci perchezitii au loc vineri dimineata in Bucuresti si judetul Ilfov, fiind vizate mai mai multe societati comerciale care aduc marfa din China si Turcia. Societatile sunt suspecte de evaziune.

Perchezitii in judetul Ilfov la mai multe societati comerciale care aduc marfa din Turcia ...

Cinci perchezitii au loc, vineri dimineata, in Bucuresti si judetul Ilfov, fiind vizate mai multe societati comerciale care aduc marfa din China si Turcia, transmite B1 TV. Societatile sunt suspecte de evaziune fiscala. In acelasi timp au loc perchezitii la hotii de combustibil din Suceava. Sunt implicate zece persoane care furau combustibil direct din rezervoarele masinilor. In urma unui filtru si un blocaj in trafic efectuat de politisti, au fost retinuti patru dintre hoti ce urmeaza sa .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2326 seconds )