Libnet.ro
UNICEF

19:30

Parlamentul European se reuneste, astazi, in prima sesiune plenara

Antena3 Antena3,
Parlamentul European se reuneste, astazi, in prima sesiune plenara

Parlamentul European se reuneste la Strasbourg pentru prima oara de la alegerile din 25 mai. Prima masura asteptata este alegerea noului presedinte al institutiei. Martin Schulz, care face parte din grupul. continuă pe Antena3

Prima sesiune plenara a Parlamentului European: debut cu spatele

Noii eurodeputati s-au intrunit astazi la Strasbourg pentru a participa la prima sesiune plenara a Parlamentului European din legislatura 2014-2019. Debutul plenarei nu a fost lipsit de momente tensionate, dupa ce parlamentarii din formatiunile eurosceptice s-au intors cu spatele in momentul in care a rasunat imnul european.

Parlamentul European ignora adresa ANI in cazul Mircea Diaconu

Parlamentul European ignora adresa ANI in cazul Mircea Diaconu. Comisia Juridica a Parlamentului European a informat ca va tine legatura doar cu Autoritatea Electorala Permanenta AEP), singura autoritate invest.

Saptamana decisiva in Parlamentul European

Prima decizie a eurodeputatilor va fi alegerea presedintelui Parlamentului European. Dupa cum se stie, germanul Martin Schulz, candidatul socialistilor europeni la presedintia Comisiei Europene la alegerile din 22-25 mai si presedinte in exercitiu al Parlamentului European, urmeaza sa isi pastreze aceasta functie pentru inca doi ani si jumatate.

Adina Valean si Corina Cretu, alese vicepresedinti in Parlamentul European. Valean: Eu am votat-o pe Cretu

Europarlamentarul Adina Valean PNL) a fost ales, marti, in functia de vicepresedinte al Parlamentului European, cu 394 de voturi, aceasta decizie alimentand acuzatiile potrivit carora fostul presedinte al PNL, Crin Antonescu, ar fi intervenit pentru aceasta promovare. Europarlamentarul PSD, Corina Cretu, a fost aleasa, de asemenea, vicepresedinte al Legislativului European.

Adina Valean, sotia lui Crin Antonescu, aleasa vicepresedinte in Parlamentul European

Europarlamentarul Adina Valean PNL) a fost ales, marti, in functia de vicepresedinte al Parlamentului European, cu 394 de voturi, aceasta decizie alimentand acuzatiile potrivit carora fostul presedinte al PNL, Crin Antonescu, ar fi intervenit pentru aceasta promovare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )