Libnet.ro
UNICEF

00:08

Parlamentul irlandez va ajuta Romania pentru preluarea presedintiei UE din 2019

România Liberă România Liberă,
Parlamentul irlandez va ajuta Romania pentru preluarea presedintiei UE din 2019

Parlamentul irlandez si Camera Deputatilor vor incheia un memorandum pentru pregatirea Romaniei pentru presedintia UE in 2019, au declarat, marti, dupa intalnire, Valeriu Zgone si presedintele Parlamentului Irlandei, Sean Barrett. continuă pe România Liberă

Parlamentul irlandez va acorda asistenta in pregatirea Romaniei pentru presedintia UE, in 2019

Camera Deputatilor si Parlamentul irlandez vor incheia un memorandum de intelegere, pentru urmatorii ani, pentru pregatirea Romaniei pentru presedintia UE in 2019, au declarat, marti, dupa intalnire,.

Printul Charles: Am lansat fundatia in Romania pentru ca am o stra-stra-strabunica din Transilvania

Printul Charles a declarat, marti, la Viscri, in judetul Brasov, ca a ales sa-si lanseze o fundatie in Romania pentru ca iubeste aceasta tara si pentru ca a avut o stra-stra-strabunica din Transilvania, adaugand ca spera sa contribuie macar putin la crearea de locuri de munca in zona.

VIDEO. Gorghiu, despre Ponta: Nu va avea nicio ezitare sa sacrifice Romania pentru interesele proprii. ii solicit demisia

Alina Gorghiu, copresedintele PNL, a cerut, marti, demisia premierului Victor Ponta deoarece, spune Gorghiu, aceste este capabil sa sacrifice Romania pentru propriile interese, chiar daca asta inseamna declansarea unui razboi intre puterile independente ale statului.

Gorghiu ii cere demisia lui Ponta din fruntea Guvernului: Premierul nu va avea nicio ezitare sa sacrifice Romania pentru interesele proprii, chiar si cu pretul declansarii unui razboi intre puterile independente ale statului

Copresedintele PNL Alina Gorghiu ii cere demisia premierului Victor Ponta, despre care spune ca il crede capabil sa sacrifice Romania pentru propriile interese, chiar daca asta inseamna declansarea unui razboi.

EuroNews: Romania era singura tara din UE care nu avea TVA diferentiat la alimente. Acum a redus taxa la 9%

Romania era singura tara din Uniunea Europeana care nu avea TVA diferentiat pentru alimente, painea fiind singura exceptie. Dar acum, Bucurestiul a redus taxa pe valoare adaugata de la 24 la noua la suta.

Camera Deputatilor si Parlamentul irlandez vor incheia un memorandum in scopul pregatirii Romaniei pentru presedintia UE in 2019

Valeriu Zgonea, presedintele Camerei Deputatilor, si Sean Barrett, presedintele Parlamentului Irlandei, au declarat ca vor incheia un memorandum pentru pregatirea Romaniei pentru presedintia UE in 2019,.

VIDEO. EURONEWS: Romania era singura tara din UE care nu avea TVA diferentiat la alimente

Intr-un material video, postul de televiziune Euronews sustine ca Romania era singura tara a Uniunii Europeana care nu avea un TVA diferentiat pentru alimente, painea fiind singura exceptie.

Romania exporta anual tarilor din vestul Europei telefoane, tablete si componente IT de 2 miliarde de euro

Romania vinde telefoane, tablete si componente IT in valoare de 2 miliarde de euro, anual, tarilor din vestul Europei. Iar pentru ca au preturi mai mici decat marcile consacrate, produsele romanesti sunt tot.

PSD si UNPR, in campanie electorala pentru alegerile locale din 2016

Va relatam in 23 aprilie cum mai multi tineri in veste rosii PSD inscriptionate cu mesajul Gabriel Mutu, alaturi de tine au iesit sa sondeze bucurestenii din Sectorul 6 despre asteptarile pe care le au de la Primarie in 2016, cand vor avea loc alegeri locale. Ei bine, nici nu s-a facut 1 iunie, si Gabriel Mutu si adolescenti imbracati in tricouri cu mesajul electoral Gabriel Mutu, alaturi de tine au iesit la colindat sectorul pe biciclete, scrie jurnalistul Adrian Vasilache, pe blogul sau. PSD nu este singurul partid care fura startul la campania electorala din 2016, spune ziaristul, care mai da ca exemplu o actiune UNPR care a avut loc duminica, 31 mai, in Focsani.

Maria Grapini loveste dur in limba romana: Pentru toti copii din lume si pentru toti oamenii care pstreaza o parte din sufletul de copil,La muuuuuulti ani! (FOTO)

Maria Grapini este foarte suparata pe gramatica limbii romane si tine cu tot dinadinsul sa nu respecte nicio regula gramaticala. intr-o postare pe contul sau de Facebook, europarlamentarul platit din banii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )