Libnet.ro
UNICEF

08:30

Parlamentul Republicii Moldova a aprobat o noua Lege a postei

Adevărul Adevărul,
Parlamentul Republicii Moldova a aprobat o noua Lege a postei

Sectorul postal din Republica Moldova va continua sa fie liberalizat, iar Agentia Nationala de Reglementare in Comunicatii Electronice si Tehnologia Informatiei va fi organul independent de reglementare a acestui sector. Astfel de prevederi contine proiectul de Lege a postei aprobat de Parlament in prima lectura, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Parlamentul Republicii Moldova a ajuns la final de sesiune. Vacanta deputatilor, intrerupta de o sedinta speciala

Parlamentul Republicii Moldova si-a incheiat sesiunea de toamna-iarna, marti, 29 decembrie. Deputatii au iesit in vacanta, insa urmeaza sa se adune luni, 4 ianuarie, la o sedinta speciala de dezbatere a subiectului de investire a Guvernului Sturza, transmite IPN.

Cand va fi anuntat noul GUVERN al Republicii Moldova

Premierul desemnat al Republicii Moldova, Ion Sturza, va prezenta componenta Guvernului pe 2 ianuarie.

Parlamentul iranian: Noua lege americana privind programul Visa Waiver, o lovitura adusa acordului nuclear

Presedintele Comisiei de Afaceri Externe din Parlamentul iranian a cerut, omologilor sai din Europa, China si Rusia, prin intermediul unei scrisori, sa se opuna unei legi americane privind programul Visa Waiver, intrucat este injusta si discriminatorie.

Presedintele Republicii Moldova este obligat doar sa consulte fractiunile la desemnarea premierului

Seful statului este obligat sa consulte toate partidele parlamentare pentru desemnarea candidatului pentru functia de premier, dar nu poate fi obligat sa desemneze candidatura inaintata de catre o majoritate parlamentara, daca exista suspiciuni de coruptie in privinta candidatului. Concluzii in acest sens au fost formulate in cadrul emisiunii Moldova in direct de la postul public de televiziune Moldova 1 , transmite IPN.

2018-anul UNIRII Republicii Moldova cu Romania. Argumente si Solutii.

Anul 2015 a fost un an de cumpana, in care pentru prima oara de la infiintarea statului Republica Moldova numarul celor favorabili reUnirii a depasit la limita pe al celor care se opun acestui proces. imbucurator si hotarator este insa faptul ca numarul unionistilor a crescut constant in ultimii 25 de ani, iar cel al oponentilor a scazut constant, cu o accentuare a fenomenului dupa 2009.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )