Libnet.ro
UNICEF

23:30

Parodie romaneasca la reportajul inscenat de jurnalistii de la Sky News: Ulita traficantilor

Adevărul Adevărul,
Parodie romaneasca la reportajul inscenat de jurnalistii de la Sky News: Ulita traficantilor

Romanii au talent si stiu sa faca haz de necaz. O dovedesc cei care au realizat o parodie la reportajul cu traficantii de arme din Romania, care ar face tranzactii cu teroristii. continuă pe Adevărul

Ce-i paste pe jurnalistii Sky News care au regizat traficul de arme din Romania. Filmul inscenarii

Jurnalistii Sky News acuzati ca au inventat un reportaj despre traficul de arme din Romania au incalcat nu numai deontologia profesionala, dar si legislatia romaneasca. Este motivul pentru care procurorii DIICOT, care instrumenteaza cazul, iau in calcul punerea sub acuzare a jurnalistilor britanici pentru infractiuni contra securitatii nationale prin comunicarea de informatii false.

Dacian Ciolos, despre reportajul fals al televiziunii Sky News: Este inadmisibil sa denigrezi o tara fara sa ai dovezi

Premierul Romaniei, Dacian Ciolos, a abordat joi, 11 august, subiectul reportajului falsificat de televiziunea britanica Sky News despre presupusi traficanti internationali de arme.

Reportajul trucat al Sky News despre traficul ilegal de arme din Romania: Ambasadorul Marii Britanii sustine ca Executivul britanic nu poate comenta activitatea jurnalistilor de la un post detinut de o entitate privata (VIDEO)

La aproape o saptamana de la difuzarea controversatului reportaj despre traficul ilegal de arme care a dus la declansarea unei anchete DIICOT, apare si prima reactie oficiala a Ambasadei Marii Britanii.

Jurnalistii de la Sky News vor fi citati de autoritatile romane. Avocatul presupusilor traficanti de arme: Vom cere testul cu poligraf (VIDEO)

Avocatul celor trei asa-zisi traficanti de arme implicati in scandalul reportajului contrafacut a jurnalistilor de la Sky News a oferit o serie de declaratii pentru presa, in contextul in care.

Romanii fac HAZ DE NECAZ din orice: PARODIE dupa reportajul celor de la Sky News (VIDEO)

Ca sa faca haz de necaz, cativa romani s-au gandit sa faca o parodie dupa binecunoscutul reportaj realizat de jurnalistii de la Sky News, cu traficantii romani. Parodia.

DIICOT: Reportajul Sky News despre presupusii traficanti de arme din Romania, inscenat

Procurorii DIICOT au identificat armele si persoanele mascate care apar in reportajul Sky News despre presupusii traficanti de arme din Romania, potrivit procurorului sef al DIICOT, Daniel Horodniceanu, care a declarat ca in acest caz se confirma un scenariu, despre care crede ca a fost pus la cale de jurnalistii britanici.

Trei dintre traficantii de arme din reportajul Sky News, retinuti de DIICOT. Jurnalistii britanici le-au cerut protagonistilor sa vorbeasca in romana, chiar daca limba lor materna e maghiara (VIDEO)

UPDATE 11:47: Jurnalistii de la Sky News le-au cerut in mod expres traficantilor de arme sa vorbeasca in timpul filmarilor in limba romana, chiar daca limba lor materna este.

Ramsay, lasa prostiile. Armele alea sunt de rahat. Adrian Nastase, REACTIE DURA dupa reportajul celor de la Sky News

Adrian Nastase a rectionat dur pe blogul personal cu privire la reportajul realizat de jurnalistii de la Sky News. Nastase a spus ca acele arme sunt banale, pentru vanatoare si pot fi gasite la toate mag.

FOTO + VIDEO. Controversa privind echipa Sky News, care ar fi trucat reportajul despre traficul de arme din Romania, in atentia presei internationale

Scandalul provocat de reportajul realizat de jurnalistii britanici de la Sky News, privind presupusul trafic cu arme din Romania, a ajuns in atentia presei internationale. Astfel, publicatii precum The Independent si The Guardian au scris despre acuzatiile formulate atat de autoritatile de la Bucuresti, cat si de jurnalistul britanic Stuart Ramsay.

Dacian Ciolos, prima reactie la reportajul Sky News: Nu poti sa denigrezi o tara fara sa ai dovezi

Premierul Dacian Ciolos a declarat joi, referindu-se la reportajul realizat de jurnalistii de la Sky News, ca autoritatile romane au luat pozitie in acest caz si a subliniat ca este inadmisibil sa ex.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )