Libnet.ro
UNICEF

16:00

Parteneriatul civil indiferent de sex - avizat la Camera Deputatilor. Vrem sa fim recunoscuti drept cuplu. Asta nu ar afecta cu nimic drepturile si viata altora

Adevărul Adevărul,
Parteneriatul civil indiferent de sex - avizat la Camera Deputatilor. Vrem sa fim recunoscuti drept cuplu. Asta nu ar afecta cu nimic drepturile si viata altora

Romania este la un pas de adoptarea parteneriatului civil indiferent de sex. Comisia deputatilor pentru munca si familie a avizat favorabil acest proiect de lege, care urmeaza sa intre la vot in plenul Camerei Deputatilor, care este for decizional. Ideea parteneriatului civil a fost lansata in aprilie 2013, exact in urma cu 2 ani, la Constanta, starnind controverse aprige. continuă pe Adevărul

Parteneriatul civil indiferent de sex, avizat la Camera Deputatilor

Romania este la un pas de adoptarea parteneriatului civil indiferent de sex. Comisia deputatilor pentru munca si protectie sociala a avizat favorabil acest proiect de lege, scriu jurnalistii de la Adevarul .

Parlamentul a avizat pozitiv parteneriatul civil

Proiectul privind parteneriatul civil a primit aviz favorabil din partea Comisiei pentru munca si protectie sociala din Camera Deputatilor. Proiectul, initiat de Remus Cernea, este o modalitate de a consemna.

Camera Deputatilor a decis ca 10 Mai sa fie zi de sarbatoare nationala

Camera Deputatilor a decis, miercuri, ca 10 Mai sa fie zi de sarbatoare nationala, fiind ziua care marcheaza trei momente istorice - inceputul domniei lui Carol I, Independenta de stat si incoronarea primului.

Camera Deputatilor a decis ca 10 Mai sa fie zi de sarbatoare nationala

Camera Deputatilor a decis, azi, ca 10 Mai sa fie zi de sarbatoare nationala, fiind ziua care marcheaza trei momente istorice: inceputul domniei lui Carol I, independenta de stat si incoronarea primului rege al tarii, potrivit surselor din presa.

Camera Deputatilor a respins motiunea simpla pe tema mineritului

Camera Deputatilor a respins, miercuri, motiunea simpla semnata de 101 deputati liberali si intitulata in lipsa oricarei strategii energetice, copilotul Victor Ponta conduce sectorul minier romanesc spre faliment, document dezbatut de plen inaintea sarbatorilor de Pasti.

Camera Deputatilor a respins motiunea simpla initiata de PNL privind situatia mineritului

Camera Deputatilor a respins, miercuri, motiunea simpla semnata de 101 deputati liberali cu privire la situatie minelor, intitulata in lipsa oricarei strategii energetice, copilotul Victor Ponta conduce.

Legea alegerilor locale, adoptata de Senat. Urmeaza Camera Deputatilor

Plenul Senatului a adoptat luni, in calitate de prima camera sesizata, cu 114 voturi pentru, 4 abtineri si 3 impotriva, legea alegerilor locale, prin care se stabileste ca un primar este ales dintr-un singur tur - candidatul care a intrunit cel mai mare numar de voturi valabil exprimate. In sedinta de plen de luni a fost respins amendamentul PNL, sustinut de senatorul Sebastian Grapa, referitor la alegerea primarilor in doua tururi de scrutin, precum si cel privind alegerea directa a presedintilor de consilii judetene.

Camera Deputatilor a vacantat locurile de deputati ale lui Marko Attila si Gigi Netoiu

Plenul Camerei Deputatilor a aprobat, miercuri, vacantarea locurilor de deputati ale lui Marko Attila si Gigi Netoiu, deputatii votand aprobarea cu 268 de voturi pentru, in cazul lui Marko Attila, si 291 de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2264 seconds )