Libnet.ro
UNICEF

01:05

Participarea FMI la acordul pentru Grecia este decisiva pentru Guvernul Germaniei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Participarea FMI la acordul pentru Grecia este decisiva pentru Guvernul Germaniei

Germania insista ca Fondul Monetar International trebuie sa fie partener la urmatorul acord pentru Grecia, a afirmat vineri Christiane Wirtz, purtator de cuvant al cancelarului Angela Merkel, anunta DPA. continuă pe Ziarul Bursa

Eurogrupul a ajuns la un acord pentru al treilea plan de ajutor pentru Grecia

Ministrii de finante din zona euro au ajuns la un acord vineri seara asupra unui al treilea plan de ajutor pentru Grecia, in valoare de pana la 86 miliarde de euro, au anuntat Comisia Europeana si Eurogrupul.

Eurogrupul se reuneste vineri pentru a discuta planul de ajutor pentru Grecia

Ministrii de finante din zona euro se vor reuni vineri, la Bruxelles, pentru a se pronunta asupra noului plan de ajutor international pentru Grecia, a anuntat miercuri purtatorul de cuvant al presedintelui Eurogrupului, olandezul Jeroen Dijsselbloem.

De ce considera Varoufakis ca noul plan de ajutor pentru Grecia NU va functiona

Noul plan de asistenta financiara stabilit de Grecia cu creditorii internationali nu va functiona, a apreciat Yanis Varoufakis, fost ministru de Finante, subliniind ca ministrul german de Finante sustine acelasi lucru.

Corina Cretu: Exista riscul de dezangajari de fonduri europene pentru Romania, este foarte greu de realizat ce nu s-a facut in 7 ani

Romania ar putea ajunge in situatia dezangajarii unei parti din fondurile puse la dispozitia sa in exercitiul financiar care se incheie la 31 decembrie 2015, a avertizat sambata Corina Cretu, comisar european pentru politici regionale. La nivel national, exista acest risc de dezangajari de fonduri, pentru ca avem un procent de 63% absorbtie la aceasta ora pentru Romania si cred ca este foarte greu de realizat ceea ce nu s-a facut in sapte ani. Estimarea o vor face autoritatile nationale din fiecare tara, spune Corina Cretu.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )