Libnet.ro
UNICEF

19:30

Partidul lui Basescu, exclus prin lege din Biroul Electoral Central

Adevărul Adevărul,
Partidul lui Basescu, exclus prin lege din Biroul Electoral Central

Guvernul a operat o modificare in legea pentru alegerea presedintelui Romaniei in asa fel incat Partidul Miscarea Populara sa nu aiba posibilitatea de a-si desemna un reprezentant in Biroul Electoral Central. continuă pe Adevărul

INTERCEPTARI. Procurorii il cauta pe seful cel mare din biroul lui Ponta

Vlad Stoica, seful Cancelariei premierului, a fost audiat de procurorii anticoruptie in legatura cu imprejurarile in care baronul PSD Adrian Duicu, arestat preventiv, a facut trafic de influenta din biroul oval al lui Victor Ponta in folosul sefului Politiei Mehedinti, Stefan Ponea, si al membrilor familiei acestuia, dupa cum rezulta din documente judiciare.

Maior: SRI i-a transmis informari lui Basescu despre Bercea inca din 2009

Seful SRI, George Maior, a declarat, marti, ca presedintele Traian Basescu a fost informat despre activitatile clanului Bercea in octombrie 2009, dar a precizat ca seful statului nu a fost informat despre.

Cazul Basescu - Mondial: cinci membri din familia interlopului, trimisi in judecata pentru santaj

Cinci dintre membrii familiei lui Sandu Anghel, cunoscut ca si Bercea Mondial, respectiv sotia acestuia, doi fii, fiica si ginerele sau, au fost trimisi in judecata de procurorii anticoruptie din Constanta. Acestia au fost acuzati de santajarea lui.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )