Libnet.ro
UNICEF

06:30

Partidul M10 cere demisia ministrului Ioan Rus

Hotnews Hotnews,
 Partidul M10 cere demisia ministrului Ioan Rus

Partidul M10 cere demisia imediata din functie a ministrului Ioan Rus calificand drept inacceptabila si ofensatoare declaratia Ministrului Transporturilor referitoare la muncitorii romani plecati in strainatate si la familiile acestora ramase in tara. continuă pe Hotnews

PNL cere demisia lui Ioan Rus, dupa declaratiile jignitoare la adresa romanilor din diaspora

Partidul National Liberal este de parere ca ministrul Transporturilor, Ioan Rus, este obligat sa demisioneze astazi, in urma declaratiilor despre romanii din strainatate.

PNL cere demisa lui Ioan Rus: Daca va ramane in Guvern inseamna ca jignirile sale sunt asumate de intreg Guvernul si implicit de premierul Victor Ponta

Dupa afirmatiile facute miercuri de ministrul Transporturilor, Ioan Rus, despre romanii care lucreaza in strainatate si familiile ramase acasa, PNL cere demisia ministrului, scrie Agerpres. intr-un comunicat.

Victor Ponta anunta pe Facebook ca a acceptat demisia lui Ioan Rus din functia de ministru al Transporturilor

Victor Ponta anunta pe Facebook ca a acceptat demisia lui Ioan Rus din functia de ministru al Transporturilor, iar inlocuitorul acestuia va fi discutat saptamana viitoare. Premierul Ponta a scris pe contul sau de Facebook ca regreta situatia generata de declaratiile dlui Ioan Rus.

Andreea Paul: PNL cere demisia ministrului Teodorovici pentru haosul fiscal indus privind impozitarea bacsisului

Prim-vicepresedintele liberal Andreea Paul, a anuntat ca PNL cere demisia ministrul Finantelor pentru haosul fiscal indus in ceea ce priveste impozitarea bacsisului, scrie Agerpres. Parlamentul Romaniei.

Jigneste mitocaneste milioane de romani si pe copiii lor. Liberalii ii cer demisia lui Ioan Rus

Liberalii ii cer demisa Ministrului Transporturilor. Prim vicepresedintele PNL, Ludovic Orban, spune ca dupa o astfel de gafa Rus ar trebui sa plece si din tara, nu doar din Guvern. PNL spune ca ministrul.

Demisia lui Ioan Rus nu potoleste setea de dreptate

Ioan Rus si evenimentele de astazi nu sunt praf in ochi; personal cred ca acum oamenii sunt insetati de dreptate si o demisie nu le mai potoleste setea. Vor vrea toate demisiile posibile si vor vrea politicieni dupa gratii, indiferent de partid. Poate pentru alegatorii sai, ce s-a petrecut astazi va da un moment de respiro premierului, dar lucrurile doar se aduna si nimic din ce va face nu mai poate opri avalansa.

PMP cere demisia de dezonoare a ministrului Transporturilor: Ioan Rus a dat dovada de o nesimtire crasa, de grobianism, mitocanie, marlanie

PMP cere demisia ministrului Transporturilor Ioan Rus pentru declaratiile prin care ii insulta pe romanii din diaspora. Ioan Rus a dat dovada de o nesimtire crasa, de grobianism, mitocanie, marlanie, cum nu ne-am fi asteptat nici de la oameni fara educatia si studiile lui Ioan Rus, arata PMP intr-un comunicat de presa.

Ioan Rus a demisionat din Guvern, dupa declaratiile revoltatoare despre romanii din strainatate

UPDATE - Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, si-a dat demisia, a anuntat premierul Victor Ponta intr-un mesaj postat pe Facebook. Demisia vine dupa declaratiile revoltatoare ale ministrului Ioan Rus fata de.

Credeti ca ministrul Ioan Rus trebuie sa isi dea demisia? Argumentati raspunsul

Atitudine inacceptabila a ministrului Ioan Rus fata de romanii care muncesc in strainatate. intr-un interviu, ministrul Transporturilor a declarat cu nonsalanta, referitor la romanii din diaspora: Copiii.

Ludovic Orban: ii solicit premierului sa isi prezinte scuze pentru afirmatiile facute de Ioan Rus

Ludovic Orban a declarat, joi, de la Palatul Parlamentului, ca demisia lui Ioan Rus nu este suficienta si ca acesta ar trebui sa fie dat afara din PSD dar si ca partidul trebuie sa prezinte scuze.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )