Libnet.ro
UNICEF

01:05

La un pas de tragedie. 10 persoane, printre care si o gravida, au cazut in apa dupa ce un pod din comuna prahoveana Plopu a cedat (VIDEO, FOTO)

B1 B1,
La un pas de tragedie. 10 persoane, printre care si o gravida, au cazut in apa dupa ce un pod din comuna prahoveana Plopu a cedat (VIDEO, FOTO)

Accident tragic duminica dimineata in comuna prahoveana Plopu. Peste 20 de persoane au fost ranite, dupa ce podetul pe care se aflau s-a rupt, arata B1 TV. Pe podetul respectiv se aflau localnici din. continuă pe B1

Podet rupt la Plopu. Zece oameni, printre care si o gravida, raniti de surpare

Un podet din localitatea Plopu, judetul Prahova, s-a rupt duminica, 29 mai. in surparea terenului au fost prinse 10 persoane, printre care si o gravida, care au cazut in parau.

Podet rupt la Plopu. Zece oameni, printre care o gravida si directoarea Zoo Bucov, au fost raniti. Ei faceau campanie electorala pentru candidatul PSD

Un podet din localitatea Plopu, judetul Prahova, s-a rupt duminica, 29 mai, in timp ce era traversat de o echipa de campanie a PSD. Informatiile arata ca zece persoane, printre care si o gravida, au fost ranite in accident.

Patru persoane, intre care si un italian, cercetati pentru trafic de droguri de risc

Patru persoane, inte care si un italian sunt cercetati de politie si procurorii DIICOT pentru trafic de droguri de ris. Acestia au fost surprinsi in flagrant delict in timp ce incercau sa vanda rezina de cannabis.

Copilul din judetul Constanta peste care a cazut o poarta de fotbal la antrenament, in stare critica (VIDEO)

Copilul din localitatea Corbu, judetul Constanta, peste care a cazut o poarta de fotbal la antrenament, se afla in stare critica. Baiatul de 10 ani a fost adus la spitalul Fundeni, iar tatal sau s-a.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )