Libnet.ro
UNICEF

01:05

Patru persoane, intre care si un italian, cercetati pentru trafic de droguri de risc

România Liberă România Liberă,
Patru persoane, intre care si un italian, cercetati pentru trafic de droguri de risc

Patru persoane, inte care si un italian sunt cercetati de politie si procurorii DIICOT pentru trafic de droguri de ris. Acestia au fost surprinsi in flagrant delict in timp ce incercau sa vanda rezina de cannabis. continuă pe România Liberă

Patru persoane suspectate de legaturi cu planuri de atacuri teroriste, inculpate in Belgia

Patru persoane suspectate ca au legaturi cu planuri de atentate in Belgia si ca au vut sa recruteze voluntari care doreau sa plece sa lupte in Siria si in Libia au fost inculpate pentru participare la activitati ale unei grupari teroriste, a anuntat miercuri seara parchetul belgian, relateaza AFP.

Un microbuz si o masina s-au ciocnit frontal in judetul Alba, patru persoane ajungand in stare grava la spital (VIDEO)

Un accident rutier a avut miercuri dupa-amiaza in zona targului de animale din localitatea Drimbar, judetul Alba. Patru persoane au ajuns de urgenta la spital din totalul celor sase ranite.

Fostul ministru de Interne Gabriel Berca a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu executare pentru trafic de influenta

Fostul ministru de Interne Gabriel Berca a fost condamnat joi de Curtea de Apel Bacau la trei ani de inchisoare cu executare pentru trafic de influenta, informeaza B1 TV. Totodata, instanta a decis.

ANI: 30 de alesi, intre care 4 primari si 8 viceprimari, in incompatibilitate si conflict de interese

Agentia Nationala de Integritate ANI) a constatat starea de incompatibilitate, dar si existenta conflictului de interese de natura administrativa si penala in cazul a 30 alesi locali, fiind vorba despre patru primari, opt viceprimari, un consilier judetean, 15 consilieri locali si doi fosti consilieri locali.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )