Libnet.ro
UNICEF

00:07

Pasagerii aflati pe nava de croaziera din Japonia, unde se afla si 17 romani, se plang de conditiile grele de pe vas

Antena3 Antena3,
Pasagerii aflati pe nava de croaziera din Japonia, unde se afla si 17 romani, se plang de conditiile grele de pe vas

Pasagerii aflati pe nava de croaziera din Japonia, unde se afla si 17 romani, se plang de conditiile grele de pe vas. Numarul persoanelor infectate cu temutul coronavirus a ajuns la 61. Autoritatile japoneze mai au insa de verificat sute de pasageri, iar numarul cazurilor ar putea creste. Bilantul epidemiei a ajuns si el la 638 de morti si peste 31. 000 de imbolnaviri in toata lumea. continuă pe Antena3

A venit iarna. Prapad pe drumurile din Romania. Unde a lovit crunt viscolul

Inca de anul trecut vremea, la nivelul intregii tari, a fost mult mai blanda fata de aceeasi perioada din anii trecuti. Suntem deja in luna februarie a anului 2020 si, in unele zone, temperaturile au ajuns si la 17 18 grade celsius, in conditiile in care nu am avut parte de ninsori, poate doar .

17 romani sunt blocati pe vasul de croaziera aflat in carantina, intr-un port din Japonia

17 romani sunt blocati pe un vas de croaziera aflat in carantina in portul din Yokohama, Japonia. Este vorba despre doi turisti si 15 membri ai echipajului de pe vasul Diamond Princess.

Cea mai mare firma de avocatura din Japonia urmareste o serie de acorduri convenabile cu UE dupa Brexit

Nishimura Asahi a devenit prima dintre cele patru mari firme de avocatura ale Japoniei, care ar urma sa-si deschida birouri in Europa, iar ea a preferat Farnkfurtul in detrimentul Londrei, avand in vedere ca firmele japoneze se reorganizeaza in vederea Brexitului, asteptandu-se la o crestere a tranzactiilor din UE in domeniu.

FOTO Cum arata cel mai nou cinematograf din Bucuresti, unde iti vei putea comanda mancare de la restaurant in timpul filmului

Cinemax, cel mai mare lant de cinematografe multiplex din Slovacia, a anuntat inca din toamna anului 2018 ca va intra pe piata din Romania . Pe 27 decembrie Cinemax a inaugurat primul cinematograf, in Veranda Mall, in urma unei investitii de 2.

incepe operationalizarea primelor sisteme antibalistice Patriot din Romania. Unde vor fi amplasate complexele ultramoderne de baterii si ce caracteristici au

Fortele Aeriene Romane au demarat procedura de realizare a complexelor de baterii, ca parte din operationalizarea primelor doua sisteme antiaeriene Patriot in Romania, potrivit Adevarul. Este vorba despre.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )