Libnet.ro
UNICEF

08:45

Pasagerii avionului prabusit in San Francisco pot scutura compania aeriana de sute de milioane de dolari

Adevărul Adevărul,
Pasagerii avionului prabusit in San Francisco pot scutura compania aeriana de sute de milioane de dolari

Aterizarea esuata pe aeroportul din San Francisco a unui avion Boeing 777, accident soldat cu doi morti si zeci de raniti, ar putea costa compania Asiana Airlines sute de milioane de dolari. Potrivit CNN Money, chiar si pasagerii care au scapat fara nicio zgarietura pot cere daune de cel putin un milion de dolari. continuă pe Adevărul

Instructorul avionului prabusit in San Francisco abia isi obtinuse licenta

Instructorul care se ocupa de formarea pilotului avionului Boeing 777 al Asiana Airlines, a carui aterizare ratata, sambata, la San Francisco a provocat moartea a doua persoane, tocmai isi obtinuse licenta, a dezvaluit marti compania sud-coreeana, continuand sa isi apere personalul, relateaza AFP.

GALERIE FOTO Imagini dramatice cu interiorul aeronavei Boeing 777 care s-a prabusit la San Francisco

National Transportation Safety Board a publicat imagini exclusive din interiorul aeronavei Asiana Airlines care s-a prabusit la aterizare pe aeroportul din San Francisco.

Avionul Boeing 777 care s-a prabusit la San Francisco avea o viteza inferioara celei normale la aterizare

Avionul Boeing 777 al companiei sud-coreene Asiana Airlines, care s-a prabusit sambata pe aeroportul din San Francisco dupa o aterizare ratata, s-a apropiat de pista cu o viteza cu mult inferioara celei normale, au anuntat duminica autoritatile americane, citate de AFP.

VIDEO Avionul Boeing 777 care s-a prabusit la San Francisco avea o viteza inferioara celei normale la aterizare

Avionul Boeing 777 al companiei sud-coreene Asiana Airlines, care s-a prabusit sambata pe aeroportul din San Francisco dupa o aterizare ratata, s-a apropiat de pista cu o viteza cu mult inferioara celei normale, au anuntat duminica autoritatile americane, citate de AFP.

LIVE VIDEO Imagini in timp real cu avionul Boeing 777 prabusit in San Francisco

Un Boeing 777 apartinand Asiana Airliness-a prabusit la aterizare pe aeroportul din San Fracisco. Deocamdata nu se stie numarul victimelor.

VIDEO Imagini cu avionul Boeing 777 prabusit in San Francisco

Un Boeing 777 apartinand Asiana Airlines-a prabusit la aterizare pe aeroportul din San Fracisco si a luat foc. Pompierii au reusit sa stinga incendiul de la bord si sa-i evacueze pe cei 291 de pasageri.

Pilotul avionului care s-a prabusit la San Francisco avea putina experienta pe aeronavele Boeing 777

Pilotul aflat la comanda avionului Boeing 777 al Asiana Airlines care a ratat aterizarea, sambata, pe aeroportul din San Francisco era experimentat, dar in curs de formare pe acest tip de aeronava, a anuntat luni.

Compania care detinea avionul prabusit in San Francisco sustine ca aeronava nu avea nicio problema mecanica

Avionul Boeing 777 care a ratat aterizarea, sambata, pe aeroportul din San Francisco nu prezenta a priori nicio problema mecanica in momentul accidentului, a declarat duminica presedintele general al companiei.

IMAGINI SOCANTE: Cum arata in INTERIOR avionul prabusit in San Francisco.

Sambata dupa-amiaza un avion Boeing 777 al companiei Asiana Airlines a ratat aterizarea pe aeroportul international din San Francisco. Doua adolescente de origine chineza au murit in urma impactului si 182 de persoane au fost ranite. Compania aeriana Asian Airlines a declarat, ulterior, ca vina pentru accident apartine pilotului. El avea prea putina experienta ca pilot, iar sambata trebuia sa efectueze prima lui aterizare pe aeroportul din San Francisco, noteaza foxnews. com. Avionul a .

Primele concluzii dupa prabusirea avionului Boeing 777 la San Francisco: Pilotii au incercat sa evite aterizarea

Pilotii aparatului Asiana Airlines, prabusit sambata in San Francisco, au incearcat sa evite aterizarea, in timp ce viteza aparatului pe ultimii metri a fost semnificativ mai mica decat cea normala, spun anchetatorii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )