Libnet.ro
UNICEF

23:31

VIDEO Avionul Boeing 777 care s-a prabusit la San Francisco avea o viteza inferioara celei normale la aterizare

Adevărul Adevărul,
VIDEO Avionul Boeing 777 care s-a prabusit la San Francisco avea o viteza inferioara celei normale la aterizare

Avionul Boeing 777 al companiei sud-coreene Asiana Airlines, care s-a prabusit sambata pe aeroportul din San Francisco dupa o aterizare ratata, s-a apropiat de pista cu o viteza cu mult inferioara celei normale, au anuntat duminica autoritatile americane, citate de AFP. continuă pe Adevărul

Avionul Boeing 777 care s-a prabusit la San Francisco avea o viteza inferioara celei normale la aterizare

Avionul Boeing 777 al companiei sud-coreene Asiana Airlines, care s-a prabusit sambata pe aeroportul din San Francisco dupa o aterizare ratata, s-a apropiat de pista cu o viteza cu mult inferioara celei normale, au anuntat duminica autoritatile americane, citate de AFP.

Asiana Airlines: Avionul Boeing 777 nu avea nicio problema mecanica

Avionul Boeing 777 care a ratat aterizarea, sambata, pe aeroportul din San Francisco nu prezenta a priori nicio problema mecanica in momentul accidentului, a declarat duminica presedintele general al companiei.

LIVE VIDEO Imagini in timp real cu avionul Boeing 777 prabusit in San Francisco

Un Boeing 777 apartinand Asiana Airliness-a prabusit la aterizare pe aeroportul din San Fracisco. Deocamdata nu se stie numarul victimelor.

VIDEO Imagini cu avionul Boeing 777 prabusit in San Francisco

Un Boeing 777 apartinand Asiana Airlines-a prabusit la aterizare pe aeroportul din San Fracisco si a luat foc. Pompierii au reusit sa stinga incendiul de la bord si sa-i evacueze pe cei 291 de pasageri.

GALERIE FOTO Imagini dramatice cu interiorul aeronavei Boeing 777 care s-a prabusit la San Francisco

National Transportation Safety Board a publicat imagini exclusive din interiorul aeronavei Asiana Airlines care s-a prabusit la aterizare pe aeroportul din San Francisco.

Primele concluzii ale anchetatorilor: Pilotii avionului Boeing 777 au incercat sa evite aterizarea

Anchetatorii tragicului accident al avionului Boeing 777, care s-a prabusit, sambata, in San Francisco, sustin ca pilotii aparatului au incercat sa evite aterizarea, in timp ce viteza aparatului pe ultimii metri a fost mai mica decat cea normala, transmit sursele de presa internationale.

VIDEO UPDATE SUA: Un avion de linie Boeing 777 s-a prabusit pe aeroportul din San Francisco: cel putin doi morti si 182 de raniti

UPDATE ora 10:30): Cel mai recent bilant indica doi morti si 182 de raniti. Avionul Boeing 777 apartinand Asiana Airlines, care venea de la Seul si a ratat sambata aterizarea pe aeroportul din San Francisco, prabusindu-se pe pista, avea la bord 307 persoane, potrivit AFP. 123 de pasageri au scapat nevatamati.

VIDEO UPDATE SUA: Un avion de linie Boeing 777 s-a prabusit pe aeroportul din San Francisco: Doi elevi chinezi si-au pierdut viata, 182 de persoane au fost ranite

UPDATE ora 17:01): Autoritatile canadiene au identificat cele doua persoane care si-au pierdut viata in accidentul aviatic: este vorba despte doi elevi chinezi. UPDATE ora 10:30): Cel mai recent bilant indica doi morti si 182 de raniti. Avionul Boeing 777 apartinand Asiana Airlines, care venea de la Seul si a ratat sambata aterizarea pe aeroportul din San Francisco, prabusindu-se pe pista, avea la bord 307 persoane, potrivit AFP. 123 de pasageri au scapat nevatamati.

Cel putin 10 persoane au fost grav ranite in prabusirii avionului Boeing 777 in San Francisco

Cel putin 10 persoane au fost ranite grav dupa ce avionul Boeing 777 al companiei sud-coreene Asiana Airlines a ratat aterizarea si a luat foc pe aeroportul din San Francisco, conform unui comunicat medical scrie.

VIDEO UPDATE SUA: Un avion de linie Boeing 777 s-a prabusit pe aeroportul din San Francisco: cel putin doi morti si zeci de raniti

Un avion de linie Boeing 777 apartinand Asiana Airlines, care venise din Seul, s-a prabusit sambata, la aterizare, pe aeroportul international din San Francisco, a anuntat Administratia Federala de Aviatie din SUA, citata de Reuters. Aeroportul a fost inchis. 00 Departamentul de pompieri din San Francisco a declarat pentru CBS News ca doua persoane si-au pierdut viata, iar 61 au fost ranite, unele grav, mentionand totodata ca bilantul ar putea creste. 35 Avionul avea la bord 292 de pasageri, a confirmat compania aeriana.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )