Libnet.ro
UNICEF

01:05

Primele concluzii ale anchetatorilor: Pilotii avionului Boeing 777 au incercat sa evite aterizarea

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Primele concluzii ale anchetatorilor: Pilotii avionului Boeing 777 au incercat sa evite aterizarea

Anchetatorii tragicului accident al avionului Boeing 777, care s-a prabusit, sambata, in San Francisco, sustin ca pilotii aparatului au incercat sa evite aterizarea, in timp ce viteza aparatului pe ultimii metri a fost mai mica decat cea normala, transmit sursele de presa internationale. continuă pe Ziarul Bursa

Doua tinere de nationalitate chineza au murit in accidentul avionului Boeing 777

Cele doua persoane care au murit, sambata, in accidentul avionului Boeing 777 al Asiana Airlines pe aeroportul din San Francisco sunt pasageri de nationalitate chineza, a declarat duminica presedintele general.

Primele concluzii dupa prabusirea avionului Boeing 777 la San Francisco: Pilotul avea doar 43 de ore de zbor pe aparate de acest tip

Pilotul de la mansa aeronavei Boeing 777, a companiei Asiana Airlines, care a ratat sambata aterizarea pe aeroportul din San Francisco este un pilot experimentat, dar inca in curs de formare pe aparate de acest tip, a anuntat luni compania sud-coreeana.

VIDEO Primele concluzii dupa prabusirea avionului Boeing 777 la San Francisco: Pilotul avea doar 43 de ore de zbor pe aparate de acest tip

Pilotul de la mansa aeronavei Boeing 777, a companiei Asiana Airlines, care a ratat sambata aterizarea pe aeroportul din San Francisco este un pilot experimentat, dar inca in curs de formare pe aparate de acest tip, a anuntat luni compania sud-coreeana.

UPDATE: Doi morti si 182 de raniti in urma prabusirii avionului Boeing 777 in San Francisco

UPDATE 10:15 - Un Boeing 777 al companiei sud-coreene Asiana Airlines care venea din Seul a ratat aterizarea si a luat foc pe aeroportul din San Francisco, sambata, dupa ce coada avionului a lovit pista, provocand .

Cel putin 10 persoane au fost grav ranite in prabusirii avionului Boeing 777 in San Francisco

Cel putin 10 persoane au fost ranite grav dupa ce avionul Boeing 777 al companiei sud-coreene Asiana Airlines a ratat aterizarea si a luat foc pe aeroportul din San Francisco, conform unui comunicat medical scrie.

Primele concluzii dupa prabusirea avionului Boeing 777 la San Francisco: Pilotii au incercat sa evite aterizarea

Pilotii aparatului Asiana Airlines, prabusit sambata in San Francisco, au incearcat sa evite aterizarea, in timp ce viteza aparatului pe ultimii metri a fost semnificativ mai mica decat cea normala, spun anchetatorii.

Pilotul avionului care s-a prabusit la San Francisco avea putina experienta pe aeronavele Boeing 777

Pilotul aflat la comanda avionului Boeing 777 al Asiana Airlines care a ratat aterizarea, sambata, pe aeroportul din San Francisco era experimentat, dar in curs de formare pe acest tip de aeronava, a anuntat luni.

Pilotul Asiana Airlines ateriza sambata pentru prima data cu un Boeing 777 la San Francisco

Pilotul aflat la comanda avionului Boeing 777 al Asiana Airlines, care a ratat aterizarea pe aeroportul din San Francisco, ateriza pentru prima data cu un astfel de avion pe acest aeroport, au declarat duminica oficiali din cadrul aviatiei si companiei aeriene, relateaza CBS, in pagina electronica.

Video: Un martor a filmat prabusirea aeronavei Boeing 777, pe aeroportul din San Francisco

O inregistrare video publicata de CNN surprinde prabusirea avionului Boeing 777 al companiei aeriene Asiana Airlines, pe aeroportul international din San Francisco.

VIDEO Avionul Boeing 777 care s-a prabusit la San Francisco avea o viteza inferioara celei normale la aterizare

Avionul Boeing 777 al companiei sud-coreene Asiana Airlines, care s-a prabusit sambata pe aeroportul din San Francisco dupa o aterizare ratata, s-a apropiat de pista cu o viteza cu mult inferioara celei normale, au anuntat duminica autoritatile americane, citate de AFP.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )