Libnet.ro
UNICEF

01:05

Video: Un martor a filmat prabusirea aeronavei Boeing 777, pe aeroportul din San Francisco

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Video: Un martor a filmat prabusirea aeronavei Boeing 777, pe aeroportul din San Francisco

O inregistrare video publicata de CNN surprinde prabusirea avionului Boeing 777 al companiei aeriene Asiana Airlines, pe aeroportul international din San Francisco. continuă pe Wall-Street Ro

VIDEO Primele concluzii dupa prabusirea avionului Boeing 777 la San Francisco: Pilotul avea doar 43 de ore de zbor pe aparate de acest tip

Pilotul de la mansa aeronavei Boeing 777, a companiei Asiana Airlines, care a ratat sambata aterizarea pe aeroportul din San Francisco este un pilot experimentat, dar inca in curs de formare pe aparate de acest tip, a anuntat luni compania sud-coreeana.

Primele concluzii dupa prabusirea avionului Boeing 777 la San Francisco: Pilotul avea doar 43 de ore de zbor pe aparate de acest tip

Pilotul de la mansa aeronavei Boeing 777, a companiei Asiana Airlines, care a ratat sambata aterizarea pe aeroportul din San Francisco este un pilot experimentat, dar inca in curs de formare pe aparate de acest tip, a anuntat luni compania sud-coreeana.

GALERIE FOTO Imagini dramatice cu interiorul aeronavei Boeing 777 care s-a prabusit la San Francisco

National Transportation Safety Board a publicat imagini exclusive din interiorul aeronavei Asiana Airlines care s-a prabusit la aterizare pe aeroportul din San Francisco.

Primele concluzii dupa prabusirea avionului Boeing 777 la San Francisco: Pilotii au incercat sa evite aterizarea

Pilotii aparatului Asiana Airlines, prabusit sambata in San Francisco, au incearcat sa evite aterizarea, in timp ce viteza aparatului pe ultimii metri a fost semnificativ mai mica decat cea normala, spun anchetatorii.

VIDEO UPDATE SUA: Un avion de linie Boeing 777 s-a prabusit pe aeroportul din San Francisco: cel putin doi morti si 182 de raniti

UPDATE ora 10:30): Cel mai recent bilant indica doi morti si 182 de raniti. Avionul Boeing 777 apartinand Asiana Airlines, care venea de la Seul si a ratat sambata aterizarea pe aeroportul din San Francisco, prabusindu-se pe pista, avea la bord 307 persoane, potrivit AFP. 123 de pasageri au scapat nevatamati.

VIDEO UPDATE SUA: Un avion de linie Boeing 777 s-a prabusit pe aeroportul din San Francisco: Doi elevi chinezi si-au pierdut viata, 182 de persoane au fost ranite

UPDATE ora 17:01): Autoritatile canadiene au identificat cele doua persoane care si-au pierdut viata in accidentul aviatic: este vorba despte doi elevi chinezi. UPDATE ora 10:30): Cel mai recent bilant indica doi morti si 182 de raniti. Avionul Boeing 777 apartinand Asiana Airlines, care venea de la Seul si a ratat sambata aterizarea pe aeroportul din San Francisco, prabusindu-se pe pista, avea la bord 307 persoane, potrivit AFP. 123 de pasageri au scapat nevatamati.

VIDEO UPDATE SUA: Un avion de linie Boeing 777 s-a prabusit pe aeroportul din San Francisco: cel putin doi morti si zeci de raniti

Un avion de linie Boeing 777 apartinand Asiana Airlines, care venise din Seul, s-a prabusit sambata, la aterizare, pe aeroportul international din San Francisco, a anuntat Administratia Federala de Aviatie din SUA, citata de Reuters. Aeroportul a fost inchis. 00 Departamentul de pompieri din San Francisco a declarat pentru CBS News ca doua persoane si-au pierdut viata, iar 61 au fost ranite, unele grav, mentionand totodata ca bilantul ar putea creste. 35 Avionul avea la bord 292 de pasageri, a confirmat compania aeriana.

VIDEO SUA: Un avion de linie Boeing 777 s-a prabusit pe aeroportul din San Francisco

Un avion de linie Boeing 777 apartinand Asiana Airlines s-a prabusit sambata, la aterizare, pe aeroportul international din San Francisco, a anuntat Administratia Federala de Aviatie din SUA, citata de Reuters. Aeroportul a fost inchis.

VIDEO Avionul Boeing 777 care s-a prabusit la San Francisco avea o viteza inferioara celei normale la aterizare

Avionul Boeing 777 al companiei sud-coreene Asiana Airlines, care s-a prabusit sambata pe aeroportul din San Francisco dupa o aterizare ratata, s-a apropiat de pista cu o viteza cu mult inferioara celei normale, au anuntat duminica autoritatile americane, citate de AFP.

Pilotul Asiana Airlines ateriza sambata pentru prima data cu un Boeing 777 la San Francisco

Pilotul aflat la comanda avionului Boeing 777 al Asiana Airlines, care a ratat aterizarea pe aeroportul din San Francisco, ateriza pentru prima data cu un astfel de avion pe acest aeroport, au declarat duminica oficiali din cadrul aviatiei si companiei aeriene, relateaza CBS, in pagina electronica.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )