Libnet.ro
UNICEF

10:30

Pasagerii si turistii chinezi evita vizitele in Malaysia, dupa disparitia zborului MH370

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Pasagerii si turistii chinezi evita vizitele in Malaysia, dupa disparitia zborului MH370

Cererile pentru circuite turistice din Malaysia au scazut puternic, potrivit datelor unui important operator de turnism din China, in timp ce o alta companie chineza a decis anularea rezervarilor la zborurile companiei Malaysia Airlines, dupa. continuă pe Wall-Street Ro

Turistii chinezi evita Malaezia, dupa disparitia avionului MH370.

Un important operator de turism din China a anuntat scaderea cererilor pentru circuite turistice in Malaezia, in timp ce o alta companie chineza a decis anularea rezervarilor la zborurile companiei Malaysia Airlines, dupa disparitia avionului Boeing 777, relateaza AFP, citata de Mediafax. Astfel, China International Travel Service, o companie de stat, a anuntat un declin considerabil al rezervarilor pentru circuite turistice in Malaezia, a declarat un reprezentant al operatorului, citat de .

Turistii chinezi evita Malaysia, dupa disparitia zborului MH370

China International Travel Service a anuntat un declin considerabil al rezervarilor pentru circuite turistice in Malaysia, a declarat un reprezentant al operatorului, citat de cotidianul oficial China Daily. La.

Chinezii evita Malaysia Airlines, dupa disparitia aeronavei cu 239 de pasageri la bord

Un important operator de turism din China a anuntat scaderea cererilor pentru circuite turistice in Malaysia, in timp ce o alta companie chineza a decis anularea rezervarilor la zborurile companiei Malaysia.

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )